Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Unbearably slow on several forum pages and someone's blogger page (taking minutes to load)

  • 3 trả lời
  • 0 gặp vấn đề này
  • 16 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi zeroknight

more options

Hi,

I tried to visit the following pages in Firefox 121 (running under Arch Linux) and they took minutes to load. They loaded in a fraction of a second in Chromium. Anyone have any idea what is wrong?

The blogger page is here: https://u-blox-ninaw-platformio.blogspot.com/2022/03/u-blox-nina-w-e-platformio-arduino.html

Here are a few forums that take minutes to load, I think they use the same engine as I see the same colorful loading animation: https://community.platformio.org/t/error-please-specify-upload-port/26218 https://forum.manjaro.org/

Does anyone have any idea what is happening or what I should do to alert the development team? Are these sites using technology not implemented in Firefox?

Best Regards,

Kevin

Hi, I tried to visit the following pages in Firefox 121 (running under Arch Linux) and they took minutes to load. They loaded in a fraction of a second in Chromium. Anyone have any idea what is wrong? The blogger page is here: https://u-blox-ninaw-platformio.blogspot.com/2022/03/u-blox-nina-w-e-platformio-arduino.html Here are a few forums that take minutes to load, I think they use the same engine as I see the same colorful loading animation: https://community.platformio.org/t/error-please-specify-upload-port/26218 https://forum.manjaro.org/ Does anyone have any idea what is happening or what I should do to alert the development team? Are these sites using technology not implemented in Firefox? Best Regards, Kevin

Tất cả các câu trả lời (3)

more options

Show proof of the issue. Let me test the sites. Who are you using for DNS?

Here is the add-on I use. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/load-time/

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#search

Try downloading Firefox from Mozilla, run firefox-bin from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

Hữu ích?

more options

Here's what I get. see screenshots

Được chỉnh sửa bởi jonzn4SUSE vào

Hữu ích?

more options

Try changing DNS over HTTPS (DoH) to "Off" or "Max Protection" and in Connection Settings change "Use system proxy settings" to "No proxy".

Hữu ích?

Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.