Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Inspector element highlight html element wont go away when the mouse no longer hovers

  • 1 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 9 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi jscher2000

more options

This question is about the developer tools (inspector). Sorry if this is not the right forum. If this is not the right place, please specify where I can ask this question. I have looked around but this seemed like the best place to write this.

This problem started a couple a month ago in Firefox Developer Edtion after an automatic update (to either v82 or 83, im not sure).

This is what used to be the case, prior to the update: In the developer tools, in the inspector tab. There's an overview of the HTML-tree, and when you hover over an html-element in the tree, the correspondent element in de browser window is highlighted, and when you move your mouse the item will no longer be highlighted, since you're no longer hovering over it in the HTML tree. This is how it has always been.

The situation as it has been for 2 to 4 weeks: After selecting a couple of items in de HTML tree, and maybe editing some CSS, so just after normal use, The selected element will stay highlighted, even though I'm no longer hovering over it in the Inspector window. I added a screenshot to show what I mean. This bug is annoying because when editing CSS, I want to be able to clearly see the changes I mean, but now theyre obstructed by the highlight. Toggling developer tools by pressing F12 twice fixes this obviously, but only for a couple of minutes, and sometimes the problem return immidiatly.

This problem first emerged in Firefox Developer Edition about a month ago after an update. It really messes with my workflow, and I couldnt find a solution. Tee problem emerged on multiple websites (not just the ones a was developing, as you can see in my screenshot it also happens on the mozzila website) and the problem was the same accros multiple computers (all modern windows 10 machinary, owned by me or my collegues). So I stopped using Developer Edition, and switched to using 'regular' Firefox for developing, as regular Firefox did not exibit this bug. But since last week, after regular Firefox also got an update, the bug appears in regular Firefox aswell.

So here I am, an avid Firefox Developer Edition user, desperate for a solution. Ofcourse I already tried everything from reïnstalling, refreshing firefox, everything.

Thanks

Đính kèm ảnh chụp màn hình

Giải pháp được chọn

Hmm, I haven't noticed this yet.

The Dev Tools team has a forum over here:

https://discourse.mozilla.org/c/devtools

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 0

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Giải pháp được chọn

Hmm, I haven't noticed this yet.

The Dev Tools team has a forum over here:

https://discourse.mozilla.org/c/devtools

Hữu ích?

Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.