Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cannot log into my bank's website anymore

  • 3 replies
  • 0 have this problem
  • 8 views
  • Last reply by cor-el

more options

Ever since the latest Firefox update, I can no longer log into my bank's website in standard mode. But when I tried to go in using Troubleshooting mode I was able to get in. I can also get in using other browsers. I cleared all history and all cookies. I checked and acceleration is NOT turned on. I use Windows 10 on a PC.

In some cases, if I have Firefox open, and i click on something to open a website, a whole new Firefox window opens and the old "orange" Firefox icon appears in the tray for that window instead of the newer purple one. Why didn't it just open a new tab in the Firefox window I had open?

Is there a way to fix this or a way to revert to the older version that worked well?

Ever since the latest Firefox update, I can no longer log into my bank's website in standard mode. But when I tried to go in using Troubleshooting mode I was able to get in. I can also get in using other browsers. I cleared all history and all cookies. I checked and acceleration is NOT turned on. I use Windows 10 on a PC. In some cases, if I have Firefox open, and i click on something to open a website, a whole new Firefox window opens and the old "orange" Firefox icon appears in the tray for that window instead of the newer purple one. Why didn't it just open a new tab in the Firefox window I had open? Is there a way to fix this or a way to revert to the older version that worked well?

All Replies (3)

more options

This means that you got Addons issues with the login. And you need to disable all Addon and then for the same site turn on/off each Addon moving to the next to find out which causing the login issue. Also list the Addons your using so others reading can verify if it's the cause or other settings.

Helpful?

more options

I disabled all extensions (add-ons) and there was no change: LastPass, Cisco Webex, Startpage, Capitol One shopping

Helpful?

more options

You can check for issues with Total Cookie Protection.

You can try these steps in case of issues with webpages:

You can reload webpage(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies for websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Settings).

"Remove the Cookies" for websites that cause problems:

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data: "Manage Data"

"Clear the Cache":

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> [X] Cached Web Content -> Clear

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or userChrome.css is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.