Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Videosyöte jää lehden sivulle näkyviin ja kulkee "mukana" vaikka sivua rullaa alaspäin esim.iltasanomat. Missä vika ?

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 19 views
  • Last reply by jami1966

more options

Ei ole lähtenyt vaikka olen poistanut firefoxin ja asentanut uudestaan. Virus ohjelmat ei löytänyt viruksia. Jos "vika" on, niin löytyiskö ehdotuksia mistä sen löytäisi. Lievästi kyllästyttää etsiä kun ei vaan tajuu missä tälläinen ohjelma piilottelee ??? Viimeksi kun ko. vika oli, niin jouduin asentamaan windowsin uudestaan että sain sen pois. Nyt ei viitsisi sitä enään tehdä, niinpä ajattelin kysyä täältä viisaammilta missä "jallu luuraa" jos se on windows puolella ?? Kiitos etukäteen vastauksista.

T: Jami

Ei ole lähtenyt vaikka olen poistanut firefoxin ja asentanut uudestaan. Virus ohjelmat ei löytänyt viruksia. Jos "vika" on, niin löytyiskö ehdotuksia mistä sen löytäisi. Lievästi kyllästyttää etsiä kun ei vaan tajuu missä tälläinen ohjelma piilottelee ??? Viimeksi kun ko. vika oli, niin jouduin asentamaan windowsin uudestaan että sain sen pois. Nyt ei viitsisi sitä enään tehdä, niinpä ajattelin kysyä täältä viisaammilta missä "jallu luuraa" jos se on windows puolella ?? Kiitos etukäteen vastauksista. T: Jami
Attached screenshots

All Replies (3)

more options

Kokeilin tätä omalla koneellani useammalla eri selaimella, ja tulos oli kaikissa sama. Näyttäisi, että ison videon on tarkoitettu siirtyvän sivun keskeltä pienempänä sivun yläoikeaan laitaan ja pysyvän siinä, jotta videota voi edelleen katsoa, vaikka sivua rullaa alaspäin. Onko jotain muutakin ongelmaa kuin videon pysyminen pienenä tuossa yläoikeassa kulmassa?

more options

Kyse siis näyttäisi olevan siitä, että iltasanomat.fi:n tekijät ovat toteuttaneet tuollaisen ominaisuuden sivuilleen. Olen siinä käsityksessä, että tällaisesta ominaisuudesta on tullut viime aikoina suositumpi internetissä ylipäätään, joten ei ole ihme, jos samaa käytöstä on muillakin sivustoilla.

more options

Enpä tiedä tuota, n. 2-3 kk sitten vika ilmestyi ensi kerran silloin jouduin asentamaan winsun uudestaan, että pääsin siitä eroon. Nyt se alkoi uudestaan n. viikko sitten, kyselin IS:tä asiasta ja sieltä sanottiin että on kolmannenosapuolen jupatsu, eivätkä voi siihen vaikuttaa. Luulisi sitten olevan iltiksen "asetuksissa" joku nappuli tällekkin "ominaisuudella". Henk.koht. pirun ärsyttävä vika. Jos en heti katso videota niin tuskin sitten ollenkaan. Muuten Foxi on pelittänyt hyvin, on nopee ja upee : )