Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Understøttelse af Flash er ophørt: Som andre browsere og Adobe stoppede Firefox med at understøtte Flash ved udgangen af 2020. Læs artiklen End of support for Adobe Flash for mere information.

Denne fejlmeddelelse betyder, at der er opstået en fejl i et plugin (fx Adobe Flash). En genindlæsning af siden vil genstarte plugin'et, og din video (eller andet indhold) vil blive vist igen. Inden genindlæsning af siden kan du tilføje en kommentar for at forklare, hvad der skete, og du kan indsende en fejlrapport til Mozilla ved at klikke på Send fejlrapport. Fejlrapporterne hjælper os med at forbedre Firefox.

Plugin crash notification Fx21

Hvad er et plugin?

Et plugin er et program, der viser webindhold, som Firefox ikke er designet til at kunne vise. Dette inkluderer som regel video, lyd, spil og præsentationer, som er lavet i lukkede formater. Plugins er lavet og distribueret af firmaerne, som laver disse lukkede formater. Nogle af de almindeligste plugins er Adobe Flash og Microsoft Silverlight.

Hvad er et nedbrud?

Et nedbrud sker, når et program brat holder op med at fungere. Plugins fejler nogle gange af forskellige årsager, og får Firefox til at gå ned sammen med det. For mere information om Firefox-nedbrud, læs artiklen Firefox nedbrud - Fejlsøg, forebyg og få hjælp til at rette nedbrud. Nogle plugins indlæses separat fra Firefox, og lader Firefox fortsætte, selvom plugin'et fejler.

Hvilke informationer bliver der sendt i en fejlrapport?

Fejlrapporter indeholder kun teknisk information, som Firefox' udviklere bruger til at finde ud af, hvad der gik galt og hvordan problemet løses. Disse rapporter indeholder ingen personlig information. Informationen i de sendte rapporter inkluderer:

• hvilken webside du var på
  • hvilken version af Firefox du brugte
  • dit styresystem
  • installerede plugins
  • installerede udvidelser
  • og andet teknisk information.

Informationen er omfattet af Firefox privatpolitik.

Sådan forhindrer du nedbrud i plugins

Mange problemer med plugins kan løses ved at opdatere til den seneste version af plugin'et. Du kan finde navnet på plugin'et, der udløste fejlen, i fejlmeddelelsen.

Plugin name crash notification Fx21

Hvor kan jeg få flere oplysninger om nedbrud i Adobe Flash?

Læs artiklen Adobe Flash plugin er holdt op med at virke - undgå at det sker igen.

Udvikler du til Flash med Flex?

Breakpoints kan udløse Firefox' beskyttelse mod hængende programmer. Du kan deaktivere beskyttelsen ved at sætte indstillingen dom.ipc.plugins.timeoutSecs til -1. Læs Mozilla Developer Network-dokumentationen for flere detaljer.