Importer data fra en anden browser

Med Firefox kan du importere bogmærker fra andre browsere, som er installeret på din computer. Du kan også importere andre data som fx browserhistorik og gemte adgangskoder fra nogle af disse browsere. Hvis du har login-data gemt i en anden browser, vil Firefox nogle gange foreslå, at du importerer disse login-data til Firefox for at hjælpe dig med at logge ind på et websted.

Bemærk: Firefox gemmer eller synkroniserer ikke login-data fra en anden browser, med mindre du vælger at importere dem. Disse data gemmes lokalt af den anden browser i en læsbar form på din enhed.

Sådan importerer du dine data fra en anden browser

Brug en af disse metoder til at importere dine data til Firefox:

Importér fra Firefox' indstillinger

Fra og med Firefox version 113 kan du importere dine bogmærker og andre data fra siden Indstillinger i Firefox:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, klik på knappen Importer data under afsnittet Importer browserdata.
    Import data from Firefox settings

Import-guiden åbnes. I den kan du vælge browseren, profilen og de data, du vil importere (se nedenfor).

Importér fra vinduet Arkiv

Du kan importere data fra en anden browser til Firefox fra vinduet Arkiv:

1. Klik på menuknappen Menu button 1 i Firefox for at åbne menuen. Klik på Bogmærker, og klik så på Håndter bogmærker nederst i menuen. Vinduet Arkiv åbnes.
  2. Klik på import-export-arrowsimport-export-arrows FunktionerFunktioner på værktøjslinjen i vinduet Arkiv, og vælg Importer fra en anden browser…. Import-guiden åbnes.
    Fx110BookmarksLibrary-ImportData-winmacOS import
    Tip: En anden måde at importere fra en anden browser er, at aktivere menulinjen (tryk på tasten Alt på dit tastatur for at få menulinjen vist midlertidigt), klikke på menuen Filer i menulinjen øverst i Firefox-vinduet, og så vælge Importer fra en anden browser….

Vælg data og fuldfør importen

1. Vælg den browser, profil og de data, du vil importere i import-guiden.
    Import Browser Data Chrome 1
  2. Importen starter. Du kan blive bedt om at tilføje adgangskoden til dit system for at fortsætte.
    Import from Chrome 1A
  3. Klik på knappen Færdig for at færdiggøre importen.
    Processen vil overføre følgende data til Firefox:
    • Bogmærker: Websider, du har gemt i dine bogmærker.
    • Gemte adgangskoder: Dine brugernavne og adgangskoder.
    • Browserhistorik: Information om de websteder, du har besøgt.
    • Udvidelser: Google Chrome-udvidelser, der matcher lignende Firefox-versioner.
    • Data til autofyldning af formularer: Information, du bruger til at udfylde formularer på nettet.
    • Betalingsmetoder: Betalingsmetoder gemt i Google Chrome.
    Import from Chrome 1B
Bemærk: Betalingsmetoder kan importeres fra Google Chrome i Firefox version 115 og nyere versioner. Google Chrome-udvidelser kan importeres fra og med Firefox version 116.

Herefter indeholder menuen Bogmærker eller bogmærkelinjen en ny mappe med bogmærkerne, som er importeret fra den anden browser (mappen kan fx hedde Fra Microsoft Edge eller Fra Google Chrome). Bogmærkelinjen vises automatisk, så du nemt kan finde de importerede bogmærker.

Bemærk: Hvis den anden browser ikke vises i import-guiden, kan du stadig importere bogmærker fra den, men så skal du først eksportere og gemme bogmærkerne i en HTML-fil. (Besøg browserens supportside for at få hjælp med det).

Importér udvidelser fra Chrome

Læs artiklen Importer bogmærker og andre data fra Google Chrome.

Relateret indhold