Importer bogmærker fra Google Chrome

Med Firefox kan du let importere bogmærker og andre data fra Google Chrome. Denne artikel hjælper dig trin for trin.

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på menuen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner i vinduet Bogmærker og historik, og vælg menupunktet Importer data fra en anden browser…
    Chrome Win 1
    Bemærk: Hvis du bruger Privat browsing, vil Importer data fra en anden browser… være deaktiveret (grå). Hvis det er tilfældet, så deaktiver Privat browsing, og prøv igen.
  3. Vinduet Guiden Importer fra andre programmer vises. Vælg Chrome, og klik på knappen NæsteFortsæt.
    Chrome Win 2
  4. Firefox viser en liste med indstillinger og information, som kan importeres. Vælg de ting, du vil importere, og klik så på knappen NæsteFortsæt.
    Chrome Win 3
    • Cookies: Små stykker information som gemmes på din computer af nogle websteder, og som kan bruges til at holde dig logget ind, gemme dine indstillinger og andre ting.
    • Browserhistorik: Information om besøgte websteder.
    • Bogmærker: Websider, du har gemt som bogmærker i din Chrome.
  5. Klik på knappen AfslutFærdig. De valgte ting skulle nu være blevet importeret.

Del denne artikel: http://mzl.la/18pHyVO