Importer bogmærker fra Google Chrome

Med Firefox kan du let importere bogmærker og andre data fra Google Chrome. Denne artikel hjælper dig trin for trin.

Bemærk: Hvis du vil importere dine data fra en anden browser eller computer, så læs artiklen Importer bogmærker og personlig data fra en anden browser.
  1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på knappen InB icon f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner i vinduet Bogmærker og historikArkiv, og klik så på Importer data fra en anden browser….
    Import Data from Another Browser 57
  3. Vinduet Guiden Importer fra andre programmer vises. Vælg Chrome, og klik på knappen NæsteFortsæt.
    FxImportWizard-Win7
  4. Firefox viser en liste med indstillinger og data, som kan importeres. Vælg de ting, du vil importere, og klik så på knappen NæsteFortsæt.
    Chrome Items to import 57
    • Cookies: Små stykker information som gemmes på din computer af nogle websteder, og som kan bruges til at holde dig logget ind, gemme dine indstillinger og andre ting.
    • Browserhistorik: Information om besøgte websteder.
    • Gemte adgangskoder: Dine brugernavne og adgangskoder som Chrome har husket.
    • Bogmærker: Websider, du har gemt som bogmærker i din Chrome.
  5. Klik på knappen AfslutFærdig. De valgte ting skulle nu være blevet importeret.

Da Chrome som standard gemmer bogmærker på sin bogmærkeværktøjslinje, bør du kunne finde dine importerede bogmærker i en mappe, som hedder Fra Google Chrome, på Firefox' Bogmærkelinje. Læs mere om at bruge bogmærker i Firefox i artiklen Sådan bruges bogmærker til at gemme og organisere dine favorit-websteder.

From Google Chrome - 57

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.