Importer bogmærker fra en HTML-fil

Denne artikel forklarer, hvordan du importerer bogmærker fra en HTML-fil i formatet Netscape Bookmarks.

• Hvis du vil erstatte dine eksisterende bogmærker med en backup af Firefox-bogmærker i formatet JSON, så læs artiklen Gendan fra backup.

Før du går videre, bør du lave en backup af dine aktuelle bogmærker. Det kan du gøre ved at åbne vinduet Arkiv (forklaret nedenfor). Klik på knappen I-B icon pre68 import-export-arrows Funktioner, og klik så på Sikkerhedskopier…. Dette vil oprette en backup af dine bogmærker i Firefox i en JSON-fil.

Bemærk: De importerede bogmærker vil blive føjet til dine eksisterende bogmærker, hvilket kan medføre flere identiske bogmærker. Du kan slette uønskede bogmærker i Firefox før importen af et nyt sæt bogmærker, men det kan være tidskrævende.
  1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon på værktøjslinjen. (Hvis du ikke kan se knappen dér, så klik på menuknappen fx57menu , og klik så på Arkiv). Klik på Bogmærker, og klik så på Vis alle bogmærker nederst i menuen.

2. Klik på knappen I-B icon pre68 import-export-arrows Funktioner på værktøjslinjen i vinduet Arkiv, og klik så på Importer bogmærker fra HTML….
    Import bookmarks from HTML 68
  3. Vinduet Importer bogmærkefil åbnes. Find HTML-filen med bogmærker du vil importere og marker den.
  4. Klik på knappen Åbn. Vinduet Importer bogmærkefil lukkes.
  5. Luk vinduet Arkiv.

Bogmærkerne i den valgte HTML-fil vil blive føjet til dine bogmærker i Firefox i mappen Bogmærkemenuen.