Importer bogmærker fra en HTML-fil

Denne artikel forklarer, hvordan du importerer bogmærker fra en HTML-fil i formatet Netscape Bookmarks.

• Hvis du vil erstatte dine eksisterende bogmærker med en backup af Firefox-bogmærker i formatet JSON, så læs artiklen Gendan fra backup.

Før du går videre, bør du lave en backup af dine aktuelle bogmærker. Det kan du gøre ved at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv (forklaret nedenfor). Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner, og klik så på Sikkerhedskopier…. Dette vil oprette en backup af dine bogmærker i Firefox i en JSON-fil.

Bemærk: De importerede bogmærker vil blive føjet til dine eksisterende bogmærker, hvilket kan medføre flere identiske bogmærker. Du kan slette uønskede bogmærker i Firefox før importen af et nyt sæt bogmærker, men det kan være tidskrævende.
  1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , og klik så på Bogmærker. Klik på Vis alle bogmærker nederst i menuen. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Vis alle bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.

2. Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner på værktøjslinjen i vinduet Bogmærker og historikArkiv, og klik så på Importer bogmærker fra HTML….
    Importer_bogmaerker Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  3. Vinduet Importer bogmærkefil åbnes. Find HTML-filen med bogmærker du vil importere og marker den.
  4. Klik på knappen Åbn. Vinduet Importer bogmærkefil lukkes.
  5. Luk vinduet Bogmærker og historikArkiv.

Bogmærkerne i den valgte HTML-fil vil blive føjet til dine bogmærker i Firefox i mappen Bogmærkemenuen.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.