Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Firefox has 'broken' its UI in some way after updating. Is there a way to fix this without refreshing & thus losing tabs/sessions etc?

  • 3 απαντήσεις
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 107 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από thesilverhornet

more options

Everything that has an active state seems to have suddenly gained huge thick borders, usually grey or black. This applies to UI and page elements. I have no idea what happened, I'm guessing an update changed 'something', but how do I nondestructively fix it?

All webpages seem affected.

(reddish bars in second screenshot are my removing some URLs, but everything else is my UI as seen)

Thanks greatly for any insights...

Everything that has an active state seems to have suddenly gained huge thick borders, usually grey or black. This applies to UI and page elements. I have no idea what happened, I'm guessing an update changed 'something', but how do I nondestructively fix it? All webpages seem affected. (reddish bars in second screenshot are my removing some URLs, but everything else is my UI as seen) Thanks greatly for any insights...
Συνημμένα στιγμιότυπα

Επιλεγμένη λύση

After some digging, I worked out that it was anything with a box-shadow CSS property, in the FF chrome or the page itself. All transparency was lost somehow. Reinstalled graphics drivers, copied some of an older FF profile in and it seems to have heisenfixed ... not ideal but hey. Thanks for looking all the same!

(and no, none of the high contrast or accessibility options were involved at any point)

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (3)

more options

It may be caused by an extension, possibly one which needs to be updated. Try starting Firefox in troubleshoot mode.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems (also deals with hardware acceleration)

more options

Are you possibly using a High Contrast mode in Windows ?

more options

Επιλεγμένη λύση

After some digging, I worked out that it was anything with a box-shadow CSS property, in the FF chrome or the page itself. All transparency was lost somehow. Reinstalled graphics drivers, copied some of an older FF profile in and it seems to have heisenfixed ... not ideal but hey. Thanks for looking all the same!

(and no, none of the high contrast or accessibility options were involved at any point)

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη thesilverhornet