Εμφάνιση ερωτήσεων με ετικέτες: Εμφάνιση όλων των ερωτήσεων

Some YouTube videos aren't in sync with the audio

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it se… (διαβάστε περισσότερα)

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it seems to partially mimic the video in the second screenshot; it "extends" to 2:41, and it plays the video from the second video. However, it plays the audio from the first video and the progress bar still only goes to 2:30, yet the video keeps playing for another 11 seconds without any audio until the video from the second video ends. Seeking forward causes the different recommendations to pop up as if the video had ended normally.

I am using a MSI laptop on Windows 10. I have restarted my computer, cleared my cookies and cache, and updated Firefox to the latest version. This problem persists with all of my extensions disabled, and when logged in or out of YouTube (no matter the account) or in incognito mode. At first, I thought it had something to do with the video and/or channel, since the other video with the same problem was also uploaded by AmericanDadVEVO. When I tried watching the video in the first screenshot on Microsoft Edge (which I barely use and have no extensions on), however, it worked normally.

Any help would be appreciated! I really do not want to switch to another browser.

Ερώτηση από David_H23 1 εβδομάδα πριν

Τελευταία απάντηση από David_H23 4 ώρες πριν

LINKS DO NOT WORK

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC www.bidorbuy.co.za A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE. … (διαβάστε περισσότερα)

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC

www.bidorbuy.co.za

A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE.

Ερώτηση από rod18 15 ώρες πριν

Τελευταία απάντηση από rod18 11 ώρες πριν

Firefox not loading Facebook images

Hello, I am at a loss to trying to fix a problem after extensive troubleshooting. When I am on Facebook for about five minutes, Firefox stops loading most images. This on… (διαβάστε περισσότερα)

Hello, I am at a loss to trying to fix a problem after extensive troubleshooting. When I am on Facebook for about five minutes, Firefox stops loading most images. This only occurs with Firefox, not Safari or Chrome. And it only occurs with Facebook and Instagram, which is owned and run by Facebook. I have to restart Firefox to get images back and then after five minutes or so, it happens again every time. Can anyone help? This is driving me crazy!

Thank you

Ερώτηση από lkutchermusic 1 ημέρα πριν

Τελευταία απάντηση από lkutchermusic 19 ώρες πριν

Blacked out letters on Firefox Bookmarks Toolbar and Window tabs

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on t… (διαβάστε περισσότερα)

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on the page does this happen. Anyone else ever seen this? Is there a fix? Thanks

Ερώτηση από dtowson 2 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από dtowson 1 ημέρα πριν

I cannot add a secondary email address.

I am trying to change my e-mail address by following the steps provided in here. According to the support pages, in order to do that I need to add a secondary e-mail addr… (διαβάστε περισσότερα)

I am trying to change my e-mail address by following the steps provided in here. According to the support pages, in order to do that I need to add a secondary e-mail address and then make it primary.

Until there everything's clear. My issue, though, comes precisely when I try to add that information. The system doesn't recognize the new address. Instead, a message appears saying "Account already exists", when that's not possible, since I never delivered it or linked it with Firefox before, nor even I have received or accepted any validation through the said e-mail. I'm guessing that Mozilla ain't grasping that the address really belongs to another e-mail client.

Illustration: Let's say my current address is <example100@outlook.com> When I try to add the following secondary address <example100@protonmail.com>, the aforementioned message will prompt.

Why? What's going on? Is there any solution available? Thank you beforehand, I can't wait to hear from somebody with a remedy.

Ερώτηση από Foxar 1 ημέρα πριν

Video speed control not working - Ubuntu

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again… (διαβάστε περισσότερα)

Hi! I use Firefox on Ubuntu 20.04.3. I tried to speed up video on Sharepoint. Right click -> speed -> 2.0 and nothing happend. When I right click -> speed again, I saw that speed still 1.0. Then I went to google, found that Sharepoint allow speed up videos only in HTML5 player. Then I knew that to do that in Firefox I should disable Hardware acceleration, so I did it, but it didn't help. OpenH264 Video Codec provided by Cisco add-on is activate.

Then I decided that's Ubuntu. I install ubuntu-restricted-extras, ffmpeg packages (to support h.264 video), restarted, but again that didn't work.

youtube.com/html5 saying that everything fine.

Ερώτηση από Sergey K 1 ημέρα πριν

Tab crashing

Hi guys. I have Windows PC machine running for several years now. No new program updates or installs recently, no restarts. And then yesterday, suddenly Firefox started t… (διαβάστε περισσότερα)

Hi guys. I have Windows PC machine running for several years now. No new program updates or installs recently, no restarts. And then yesterday, suddenly Firefox started to crash all youtube tabs. Not even videos itself, but also www.youtube.com crashes. Any idea how could i find out, what the hell is going on? Microsoft edge is working fine with youtube. I have tried troubleshoot mode, same. Windows 10.

What can possibly cause this? Thank you.

Ερώτηση από zarsss 2 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από zarsss 1 ημέρα πριν

Firefox continues to be slow loading, even on new, clean, fresh install

I have Windows 11 IE with all available updates as of late. Chrome works like a charm. Faster than ever, actually. However, I missed Firefox and it has all my settings th… (διαβάστε περισσότερα)

I have Windows 11 IE with all available updates as of late. Chrome works like a charm. Faster than ever, actually. However, I missed Firefox and it has all my settings the way I like and doesn't have the annoying download feature than Chrome has where it leaves little files along with the download cluttered all over your desktop.

I have had Firefox deleted from my system for months now and have been using Chrome as my daily browser. I wanted to give Firefox a chance again, seeing as I have Windows 11 IE installed, and figuring that maybe there was a Windows 10 Pro bug that was causing the slowness within Firefox, but no, it is definitely Firefox. I even installed Firefox on my M1 Macbook Pro and immediately deleted it as it was using a TON of resources and slowing down my machine.

Can ANYONE please help me in finding out what is wrong with Firefox to make it so very slow in loading for the first time upon firing up my machine. It somewhat loads ok after it's been closed and loaded again a while later, but this waiting forever for it to load on startup is absolutely ridiculous.

For the record, I don't know how to use the about:help stuff, so if you are going to suggest something, then please be very specific as I have not really dabbled in that so know next to nothing about that feature. Appreciate it.

Ερώτηση από Dyrelogan 1 ημέρα πριν

GCP console freezing

When I navigate to Compute Instances browsing at console.cloud.google.com, browser starts to freeze, and after some time reports that this error has happened. This starte… (διαβάστε περισσότερα)

When I navigate to Compute Instances browsing at console.cloud.google.com, browser starts to freeze, and after some time reports that this error has happened. This started approx. after FF 90.0 update.

Ερώτηση από dollarovich.st 2 ημέρες πριν

Youtube stream freezing

When I watch any Youtube stream, video randomly freezes for few seconds. YT statistics show dropped frames spike during these pauses. This problem started approx. after F… (διαβάστε περισσότερα)

When I watch any Youtube stream, video randomly freezes for few seconds. YT statistics show dropped frames spike during these pauses. This problem started approx. after FF 91.0 Setting "gfx.webrender.all" to "true" did not have any effect.

Ερώτηση από dollarovich.st 2 ημέρες πριν

YouTube Display Content Overlaps and Disordered

The issue occurs after viewing a YouTube video in full screen and returning to the subscription home page. The top of the home page no longer appears at the top, it's mis… (διαβάστε περισσότερα)

The issue occurs after viewing a YouTube video in full screen and returning to the subscription home page. The top of the home page no longer appears at the top, it's missing and the script is displayed to the left of the monitor screen where it's partially blocked. The glitch is present on all subscription sites recently visited, not an isolated case.

Processor Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz Installed RAM 16.0 GB (15.9 GB usable) System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch No pen or touch input is available for this display

Edition Windows 10 Pro Version 21H1 Installed on ‎12/‎16/‎2019 OS build 19043.1237 Experience Windows Feature Experience Pack 120.2212.3740.0

GTX 1070 GPU 8Gb

This issue is also present on my Thinkpad running Firefox 92.0 64. Different graphics system.

First image shows the displaced content, the next image, after pressing F11 to resolve, is the correct content.

Tried the suggested fixes to no avail, last try was a Firefox re-install which didn't fix the issue. This glitch was not present before the most recent Firefox update.

The work around is to press F11 to restore the display to its proper order.

Thanks for any help.

Ερώτηση από starship 2 ημέρες πριν

I am unable to open a specific website in Firefox. It opens on other browsers and on other PCs.

I'm a D&D player and am attempting to open this website from my primary PC in Firefox. https://tools.goblinist.com/5enc It will open from the same PC in Chrome & … (διαβάστε περισσότερα)

I'm a D&D player and am attempting to open this website from my primary PC in Firefox. https://tools.goblinist.com/5enc

It will open from the same PC in Chrome & Edge. It will open on my phone (safari). It will open on my other PC in Firefox, Chrome & Edge.

I tried everything I could find in this old thread: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1290042 -I restarted firefox -I restarted PC -I clicked on forget this site -I have cleared cache, cookies & site data. -I have run the latest update from Malwarebytes (nothing found) -I deleted the cookies.sqlite file (no other cookies files found) -Running in Firefox safe mode made no difference -I have no extensions or addons installed -Theme is the default light theme

Any other suggestions?

Ερώτηση από patricksnorton 5 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από patricksnorton 3 ημέρες πριν

does firefox require 'warming up' ??

Every single time I load F/F (especially for the first time) it takes So long to start When its started and I click on (example) on a desktop shortcut it takes so long t… (διαβάστε περισσότερα)

Every single time I load F/F (especially for the first time) it takes So long to start When its started and I click on (example) on a desktop shortcut it takes so long to load After about 5 mins of going slow (like warming up) it then starts to go normal speed. I have tried all suggestions on googles...still the same Start FF ...goes so slow, and gets faster as the minutes go by

Ερώτηση από malasacoffee@gmail.com 4 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από malasacoffee@gmail.com 3 ημέρες πριν

Firefox 92 hangs every time I right click on a string

Hello, I just upgraded to firefox 92. When I right click on a string I wrote such as : "zaiuryezoyhdsofh" with spell check enabled, Firefox hangs for minutes and my CPU i… (διαβάστε περισσότερα)

Hello,

I just upgraded to firefox 92. When I right click on a string I wrote such as : "zaiuryezoyhdsofh" with spell check enabled, Firefox hangs for minutes and my CPU is 100%. It happens only on a string and on every websites, even google search.

I'm able to reproduce in safe mode, but FF doesn't want to crash so no report.

System : Debian Buster 10.

Ερώτηση από Quentin 1 εβδομάδα πριν

Τελευταία απάντηση από Quentin 5 ημέρες πριν

Missing file or directory contributing to browsing problems

Macbook Pro 15-inch, Late 2008 Firefox 78.14.0esr (64-bit) mac OS X Yosemite 10.10.5 Problem is manifesting when I try and use Wordpress websites. Some fail to load or ta… (διαβάστε περισσότερα)

Macbook Pro 15-inch, Late 2008 Firefox 78.14.0esr (64-bit) mac OS X Yosemite 10.10.5

Problem is manifesting when I try and use Wordpress websites. Some fail to load or take some time. When editing in the backend - same issues, and when using Elegant Themes DIVI Theme on page editing does not work. Cannot open settings for modules, hovers over editable areas not behaving.

Looked at Console and it is showing this error repeatedly. Also showing many other errors too with Chrome and various OS functions.

9/15/21 11:56:25.614 AM firefox[1063]: stat on /Users/admin/Library/Application Support/Firefox/Profiles/eq2ony84.default-1556047105747/weave/commands.json: No such file or directory

First, what is the error and can it be fixed.

Second, would it be having any effect on the issues described.

Struggling to get my work done. Thanks for your insights.

Ερώτηση από code_sponge 5 ημέρες πριν

Linux: Touchpad scrolling broken; Gdk-warning

I have just installed Firefox in Debian Buster on a Chromebook (arm64) using snap. The installation had no errors, but when I launch Firefox from the command line, I get … (διαβάστε περισσότερα)

I have just installed Firefox in Debian Buster on a Chromebook (arm64) using snap. The installation had no errors, but when I launch Firefox from the command line, I get a string of warnings in the terminal, about 7 variations on these two (the numbers are different every time I attempt it):

(firefox:1012): Gdk-WARNING **: 23:00:22.932: Failed to read portal settings: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.freedesktop.portal.Desktop was not provided by any .service files

(/snap/firefox/596/usr/lib/firefox/firefox:1260): Gdk-WARNING **: 23:00:36.201: Failed to read portal settings: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.freedesktop.portal.Desktop was not provided by any .service files

When Firefox does launch, I am able to scroll with my touchpad in the first default tab that is loaded. Any pages I load after that, including new tabs, do not respond to touchpad scrolling at all, although they scroll fine with arrows/touchscreen/dragging and recognize other touchpad input. (same applies with launching new windows/private windows from within Firefox, the landing page scrolls and nothing else)

I have tried uninstalling and reinstalling Firefox and restarting my computer various times. I tried troubleshooting mode and clearing startup cache with no change.

I also receive this message in the terminal when I close the Firefox window, including when I had it restart itself in troubleshooting mode:

      1. !!! [Parent][RunMessage] Error: Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost

Thank you for any help!

Ερώτηση από jdusk20 5 ημέρες πριν

Τελευταία απάντηση από jdusk20 5 ημέρες πριν

Google Products Failing on Firefox

For about a month, google products on firefox randomly stop working. - I get the "Oops...error #001" in gmail, when i reload it just continues to get an error cycle unti… (διαβάστε περισσότερα)

For about a month, google products on firefox randomly stop working.

- I get the "Oops...error #001" in gmail, when i reload it just continues to get an error cycle until eventually it goes to network protocol error.

- Google search randomly does not work at all in the url/search bar, and once it doesn't work the tab is useless. Putting in another URL and hitting enter it appears to have loaded but of course nothing has changed.

- I have no extensions installed.

Ερώτηση από katherine.ranieri 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από katherine.ranieri 5 ημέρες πριν

Браузер

Поиск не работает ни начальной странице ни через строку адреса в настройках нет поисковых систем и не могу добавить даже восстановление по умолчанию не помогает.

Ερώτηση από azozulenko 5 ημέρες πριν

"Open with" stopped working, only "download" is possible for downloadable files.

A few months ago, probably after FF update, the "open with" stopped working, only download is possible. Particularly, simple url links fail to "open with" including readi… (διαβάστε περισσότερα)

A few months ago, probably after FF update, the "open with" stopped working, only download is possible.

Particularly, simple url links fail to "open with" including reading with firefox itself. I can not open PDFs, outer program links. Only a few PDF links are opened at specially crafted websites. Probably those are sites with on-site defined MIME or allowing the PDF contents being pre-cashed.

In all the other cases where the file being opened should be pre-downloaded with FF downloader, it fails to download. The same file is downloaded easily when choosing "save as"

I guess, the problem may be in the "downloader" part only, since other online contents are displayed, i.e. streamed, or stored in cache without problems.

Ερώτηση από Hale_JP 2 μήνες πριν

Τελευταία απάντηση από Hale_JP 5 ημέρες πριν