Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Not able to load sites

  • 11 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 30 Aufrufe
  • Letzte Antwort von Anton

more options

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of error (unless it tries to connect for too long like a couple of minutes, then the error does shows up). The site still sends me notificarions through the browser though. Any other site loads up without a problem. I tried to use methods mentioned in the help article (turned off proxy, turned on network.dns.disableIPv6, deleted cookies and cache). In other browsers (Edge, for example) reddit.com loads just fine. Please help me if you can.

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of error (unless it tries to connect for too long like a couple of minutes, then the error does shows up). The site still sends me notificarions through the browser though. Any other site loads up without a problem. I tried to use methods mentioned in the help article (turned off proxy, turned on network.dns.disableIPv6, deleted cookies and cache). In other browsers (Edge, for example) reddit.com loads just fine. Please help me if you can.
Angefügte Screenshots

Alle Antworten (11)

more options

What security software are you running? Site works for me. see screenshot Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

You can try to clear all items for a single site. https://support.mozilla.org/en-US/kb/remove-websites-address-bar-suggestions

Hilfreich?

more options

jonzn4SUSE said

What security software are you running? Site works for me. see screenshot Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/ You can try to clear all items for a single site. https://support.mozilla.org/en-US/kb/remove-websites-address-bar-suggestions

I only use basic anti-virus of Windows 11 home. Tried to clear all items, didn't help

Hilfreich?

more options

Who are you using for DNS?

What are your setting for HTTPS-Only Mode and DNS over HTTPS?

You can also Refresh Firefox. https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

Hilfreich?

more options

You can check the connection settings and check for possible issues with a Proxy or VPN service.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a Proxy to connect to internet, select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See also:

Hilfreich?

more options

jonzn4SUSE said

Who are you using for DNS? What are your setting for HTTPS-Only Mode and DNS over HTTPS? You can also Refresh Firefox. https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

I don't know? I haven't changed anythinhg so I'm using default ones I guess

Hilfreich?

more options

Reddit loads up again. I reinstalled the browser, but didn't change anything in the settings, wasn't able to open the site at first anyways, but after a day or two it loads up without problems for some reason like nothing happened. I hope nothing changes

Hilfreich?

more options

Nope it's not loading again😎

Hilfreich?

more options

Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing.

https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

Anton said

jonzn4SUSE said

Who are you using for DNS? What are your setting for HTTPS-Only Mode and DNS over HTTPS? You can also Refresh Firefox. https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

I don't know? I haven't changed anythinhg so I'm using default ones I guess

https://www.linkedin.com/pulse/how-view-dns-windows-11-3-ways-corusinfotech

Hilfreich?

more options

Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

Hilfreich?

more options

What do you have set here? see screenshot

Hilfreich?

more options

jonzn4SUSE said

What do you have set here? see screenshot

I have "no proxy" there

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.