Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer

Revisionsinformation
  • Revision id: 162109
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke. giver dig let adgang til dine foretrukne Firefox-funktioner. Er du ikke tilfreds med standardopsætningen? Den er let at tilpasse. Er der en funktion du bruger meget? Prøv at føje den til værktøjslinjen. Vi viser dig hvordan.

Firefox' værktøjslinje giver dig let adgang til almindelige funktioner. Mangler du nogle, du bruger tit? Det er let at tilpasse værktøjslinjen. Er der en funktion, du ikke bruger så tit? Prøv at føje den til >>-menuen. Nedenunder kan du se, hvordan du gør dét.

• >>-menuen er en ekstra menuknap, der kan vises yderst til højre på din værktøjslinje. Knappen vises kun, hvis du har placeret elementer i menuen.

Tilpas >>-menuen eller værktøjslinjen

Du kan udskifte elementerne, der vises i >>-menuen og i din værktøjslinje.

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, og vælg 57customize-icon.png Tilpas….
    • Du får åbnet et specielt faneblad, der giver dig mulighed for at trække og slippe elementer ind og ud af >>-menuen og værktøjslinjen. Prøv dig frem og se, hvad der passer dig bedst. Du kan altid starte forfra ved at klikke på knappen Gendan standarder nederst i vinduet.
    Fx57Customizecustomize-fx57-linux
  2. Når du er færdig, så klik på knappen Færdig.

Få vist titellinjen, menulinjen eller bogmærkelinjen

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, og vælg 57customize-icon.png Tilpas….
    • Sådan får du vist titellinjen: Sæt flueben ud for Titellinje nederst til venstre i vinduet.
    • Sådan får du vist menulinjen eller bogmærkelinjen: Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg den værktøjslinje, du vil have vist.
      Fx57Customize-Toolbars
  2. Klik på knappen Færdig.

Få vist titellinjen eller bogmærkelinjen

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, og vælg 57customize-icon.png Tilpas….
    • Sådan får du vist titellinjen: Sæt et flueben ud for Titellinje nederst til venstre i vinduet.
    • Sådan får du vist bogmærkelinjen: Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg Bogmærkelinje.
  2. Klik på knappen Færdig.
Bemærk: Du kan også få vist/skjult bogmærkelinjen fra menulinjen øverst i vinduet: Klik på menuen Vis, klik på Værktøjslinjer, og klik så på Bogmærkelinje.

Få vist menulinjen eller bogmærkelinjen

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, og vælg 57customize-icon.png Tilpas….
  2. Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg den værktøjslinje, du vil have vist.
    customize-fx57-linux-toolbars
  3. Klik på knappen Færdig.

Tilpas menuen eller værktøjslinjen

Du kan udskifte elementerne, der vises i menuen og i din værktøjslinje.

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og vælg Tilpas.
    • Du får åbnet et specielt faneblad, der giver dig mulighed for at trække og slippe elementer ind og ud af menuen og værktøjslinjen. Prøv dig frem og se, hvad der passer dig bedst. Du kan altid starte forfra ved at klikke på knappen Gendan standarder nederst i vinduet.
    Customize Fx 29 Win8Customize_fx55-win
  2. Når du er færdig, så klik på den grønne knap Afslut tilpasning.
Bemærk: Mange tilføjelser har knapper, som du kan føje til menuen eller værktøjslinjen. For at lære mere, læs artiklen Find og installer tilføjelser for at tilføje funktionalitet til Firefox.

Få vist titellinjen, menulinjen eller bogmærkelinjen

toolbars-dropdown-menu_fx55

Sådan får du vist titellinjen:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og vælg Tilpas.
  2. Klik på knappen Titellinje nederst til venstre.
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning.

Sådan får du vist menulinjen eller bogmærkelinjen:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og vælg Tilpas.
  2. Klik på rullemenuen Vis / skjul værktøjslinjerVærktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg de elementer, du vil have vist.
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning.

Vis titellinjen eller bogmærkelinjen

Sådan får du vist titellinjen:

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og vælg Tilpas.
  2. Klik på knappen Titellinje nederst til venstre.
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning.

Sådan får du vist bogmærkelinjen:

• Klik på menuen Vis øverst i vinduet. Klik på Værktøjslinjer, og vælg Bogmærkelinje.

Vis menulinjen eller bogmærkelinje

1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og vælg Tilpas.
  2. Klik på rullemenuen Vis / skjul værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg de elementer, du vil have vist.
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning.

Er der problemer?

Prøv at gendan standardvalg af knapper og værktøjslinjer ved at klikke på knappen Gendan standarder, når Firefox er i tilpasningstilstand. Hvis ikke det løser problemet, så prøv disse tips: