Send ydelsesdata til Mozilla for at hjælpe med at forbedre Firefox

For Mozillas ingeniører er det nyttigt at vide, hvordan Firefox opfører sig i den virkelige verden. Når du bruger Firefox, indsender Telemetry-funktionen dagligt tekniske data og data om brug til Mozilla.

Du kan læse mere om, hvilke informationer Mozilla modtager, og hvordan de bruges, i Mozillas Firefox Browser Privacy Notice.

Hvordan vælger jeg afsendelse af ydelsesdata til og fra?

Firefox indsamler tekniske data og data om brug som standard, men du kan til hver en tid slå det fra.

1. Klik på menuknappen New Fx MenuFx57Menu, og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Rul ned til afsnittet Indsamling og brug af data i Firefox.
  4. Sæt eller fjern fluebenet ud for Tillad at Firefox indsender tekniske data og data om brug til Mozilla.
Fx57Privacy&Security-DataCollectionFx61Privacy&Security-DataCollection
Bemærk: Hvis du vil vide mere om undersøgelser, så læs artiklen Om undersøgelser. For mere information om fejlrapporter, læs artiklen Mozilla fejlrapportør.

Telemetry-data

Indtast about:telemetry i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur. En Telemetry-rapport med information om ydelse, hardware, brug og data om tilpasning af Firefox vises.

Fx59AboutTelemetry