Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla forbedre Firefox

Denne fejlmeddelelse betyder, at der er opstået en fejl i et plugin (fx Adobe Flash). En genindlæsning af siden vil genstarte pluginnet, og din video (eller andet indhold) vil blive vist igen. Inden genindlæsning af siden kan du indsende en fejlrapport til Mozilla ved at klikke på Send en fejlrapport. Fejlrapporterne hjælper os med at forbedre Firefox.

Plugin crash notification

Denne fejlmeddelelse betyder, at der er opstået en fejl i et plugin (fx Adobe Flash). En genindlæsning af siden vil genstarte pluginnet, og din video (eller andet indhold) vil blive vist igen. Inden genindlæsning af siden kan du tilføje en kommentar for at forklare, hvad det skete, og du kan indsende en fejlrapport til Mozilla ved at klikke på Send en fejlrapport. Fejlrapporterne hjælper os med at forbedre Firefox.

Plugin crash notification Fx21

Hvad er et plugin?

Et plugin er et program, der viser webindhold, som Firefox ikke er designet til at kunne vise. Dette inkluderer som regel video, lyd, spil og præsentationer, som er lavet i lukkede formater. Plugins er lavet og distribueret af firmaerne, som laver disse lukkede formater. Nogle af de almindeligste plugins er Adobe Flash, Apple QuickTime, Java og Microsoft Silverlight.

Hvad er en fejl?

Et nedbrud sker, når et program brat holder op med at fungere. Plugins fejler nogle gange af forskellige årsager, og får Firefox til at gå ned sammen med det. For mere information om Firefox-nedbrud, se Firefox crashes - Troubleshoot, prevent and get help fixing crashes. Nogle plugins indlæses separat fra Firefox, og lader Firefox fortsætte, selvom pluginnet fejler.

Hvilke informationer bliver sendt i en fejlrapport?

Fejlrapporter indeholder kun teknisk information, som Firefox' udviklere bruger til at finde ud af, hvad der gik galt og hvordan problemet løses. Disse rapporter indeholder ingen personlig information. Informationen i de sendte rapporter inkluderer:

• hvilken webside du var på
  • hvilken version af Firefox du brugte
  • dit styresystem
  • installerede plugins
  • installerede udvidelser
  • og andet teknisk information.

Informationen er omfattet af Firefox privatpolitik.

Sådan forhindrer du fejl i plugins

Mange problemer med plugins kan løses ved at opdatere til den seneste version af pluginnet. For at kontrollere, om nogen af dine installerede plugins er forældede, kan du besøge Mozillas Plugin-kontrol & -opdateringsside. Du kan finde navnet på pluginnet, der udløste fejlen, i fejlmeddelelsen.

Plugin name crash notification Fx21

Hvor kan jeg få mere information om fejl i Adobe Flash?

Se Adobe Flash plugin has crashed - Prevent it from happening again.

Udvikler du til Flash med Flex?

Breakpoints kan udløse Firefox' beskyttelse mod hængende programmer. Du kan deaktivere beskyttelsen ved at sætte dom.ipc.plugins.timeoutSecs til -1. Se the Mozilla Developer Network documentation for detaljer.

Del denne artikel: http://mzl.la/LFnkd7