Send fejlrapporter om plugin for at hjælpe Mozilla med at forbedre Firefox

(Omdirigeret fra Plugin crash reports)

Denne fejlmeddelelse betyder, at der er opstået en fejl i et plugin (fx Adobe Flash). En genindlæsning af siden vil genstarte plugin'et, og din video (eller andet indhold) vil blive vist igen. Inden genindlæsning af siden kan du indsende en fejlrapport til Mozilla ved at klikke på Send en fejlrapport. Fejlrapporterne hjælper os med at forbedre Firefox.

Plugin crash notification

Denne fejlmeddelelse betyder, at der er opstået en fejl i et plugin (fx Adobe Flash). En genindlæsning af siden vil genstarte plugin'et, og din video (eller andet indhold) vil blive vist igen. Inden genindlæsning af siden kan du tilføje en kommentar for at forklare, hvad det skete, og du kan indsende en fejlrapport til Mozilla ved at klikke på Send fejlrapport. Fejlrapporterne hjælper os med at forbedre Firefox.

Plugin crash notification Fx21

Hvad er et plugin?

Et plugin er et program, der viser webindhold, som Firefox ikke er designet til at kunne vise. Dette inkluderer som regel video, lyd, spil og præsentationer, som er lavet i lukkede formater. Plugins er lavet og distribueret af firmaerne, som laver disse lukkede formater. Nogle af de almindeligste plugins er Adobe Flash, Apple QuickTime, Java og Microsoft Silverlight.

Hvad er en fejl?

Et nedbrud sker, når et program brat holder op med at fungere. Plugins fejler nogle gange af forskellige årsager, og får Firefox til at gå ned sammen med det. For mere information om Firefox-nedbrud, læs Firefox nedbrud - Fejlsøg, forebyg og få hjælp til at rette nedbrud. Nogle plugins indlæses separat fra Firefox, og lader Firefox fortsætte, selvom plugin'et fejler.

Hvilke informationer bliver sendt i en fejlrapport?

Fejlrapporter indeholder kun teknisk information, som Firefox' udviklere bruger til at finde ud af, hvad der gik galt og hvordan problemet løses. Disse rapporter indeholder ingen personlig information. Informationen i de sendte rapporter inkluderer:

• hvilken webside du var på
  • hvilken version af Firefox du brugte
  • dit styresystem
  • installerede plugins
  • installerede udvidelser
  • og andet teknisk information.

Informationen er omfattet af Firefox privatpolitik.

Sådan forhindrer du fejl i plugins

Mange problemer med plugins kan løses ved at opdatere til den seneste version af plugin'et. For at kontrollere om nogle af dine installerede plugins er forældede, kan du besøge Mozillas webside Kontrollér dine plugins. Du kan finde navnet på plugin'et, der udløste fejlen, i fejlmeddelelsen.

Plugin name crash notification Fx21

Hvor kan jeg få mere information om fejl i Adobe Flash?

Læs Adobe Flash plugin er holdt op med at virke - undgå at det sker igen.

Udvikler du til Flash med Flex?

Breakpoints kan udløse Firefox' beskyttelse mod hængende programmer. Du kan deaktivere beskyttelsen ved at sætte dom.ipc.plugins.timeoutSecs til -1. Læs Mozilla Developer Network-dokumentationen for detaljer.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrNYS