Beskyt din Firefox-konto med totrinsgodkendelse

Unlock more from the Firefox suite: Sync, Monitor, Lockwise and more.

Start Now

Totrinsgodkendelse tilføjer ekstra sikkerhed ved at gøre det sværere for andre at logge ind på din konto, specielt hvis de stjæler din adgangskode.

Når du har aktiveret totrinsgodkendelse, og nogen forsøger at logge ind på din konto med din adgangskode, vil Firefox også bede om en bekræftelseskode fra en godkendelsesapp som bevis på, at det virkelig er dig.

Hvordan aktiverer jeg totrinsgodkendelse?

Første trin

Hent en af de følgende godkendelsesapps:

Andet trin

Opsæt så totrinsgodkendelse i Firefox:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på IndstillingerIndstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.

2. Klik på Sync, og klik så på Håndter konto.
  3. Klik på knappen Aktiver… ud for Totrinsgodkendelse for at udvide afsnittet.
  4. Åbn den godkendelsesapp, du har hentet.
  5. Skan QR-koden med appen, eller klik på Kan du ikke skanne koden? for at få vist en kode, du kan indtaste i appen.
  6. Indtast koden, som appen har genereret, i afsnittet Totrinsgodkendelse på siden Firefox-konti.
  7. Hent eller udskriv genoprettelseskoderne, og opbevar dem et sikkert sted i tilfælde af, at du mister adgang til din godkendelsesapp.

Opsætningen af din totrinsgodkendelse er nu fuldført!