Gør Firefox til din standardbrowser

Hvis du har flere browsere installeret på din enhed, vil links, du klikker på i andre programmer (såsom weblinks i Thunderbird) automatisk åbnes i din standardbrowser. Hvis du gør Mozilla Firefox til din standardbrowser, vil du få mest muligt ud af din oplevelser på nettet. Denne artikel forklarer, hvordan du gør Firefox til din standardbrowser.

Sådan sætter du Firefox til at være din standardbrowser

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
    Firefox preferences
  2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standard….
    Bemærk: Hvis Firefox allerede er din standardbrowser, vil knappen mangle, og du vil se meddelelsen "Firefox er sat som din standardbrowser".
    Fx94MakeDefault
  3. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standard….
    Bemærk: Hvis Firefox allerede er din standardbrowser, vil knappen mangle, og du vil se meddelelsen "Firefox er sat som din standardbrowser".
    Fx94MakeDefault
  3. Vinduet Standardprogrammer åbnes.
  4. Vælg Firefox på oversigten over programmer til venstre i vinduet Standardprogrammer, og klik på Benyt dette program som standard. Klik på knappen OK for at lukke vinduet.
    Default - Win8 pt 2
  5. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standard….
    Bemærk: Hvis Firefox allerede er din standardbrowser, vil knappen mangle, og du vil se meddelelsen "Firefox er sat som din standardbrowser".
    Fx94MakeDefault
    • Firefox vil nu være sat som din standardbrowser.

Hvis Firefox ikke var i stand til at gøre sig selv til standardbrowser, åbner den Windows-indstillingen Standardapps (vist nedenfor), hvor du kan klikke på punktet under Webbrowser og vælge Firefox som standardbrowser. For yderligere information, læs artiklen Sådan skifter du din standardbrowser til Firefox i Windows.

Brug appen Indstillinger i Windows 10 til at ændre din standardbrowser

Du kan også åbne appen Indstillinger fra startmenuen i Windows for at sætte Firefox som standardbrowser:

1. Gå til Windows Startmenu og klik på ikonet Indstillinger.
  2. Klik på Apps, og klik så på Standardapps i panelet til venstre.
  3. Rul ned, og klik på punktet under Webbrowser.
    default apps win10
  4. Klik på Firefox i vinduet med oversigten over tilgængelige browsere.
    firefox default 10
  5. Firefox er nu sat som din standardbrowser. Luk vinduet for at gemme dine ændringer.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standard….
    Bemærk: Hvis Firefox allerede er din standardbrowser, vil knappen mangle, og du vil se meddelelsen "Firefox er sat som din standardbrowser".
    Fx94MakeDefault
  3. Klik på knappen Sæt som standard…. Firefox vil nu være sat som din standardbrowser.

Hvis Firefox ikke sættes som din standardbrowser, så læs artiklen Sådan skifter du din standardbrowser til Firefox i Windows for vejledning i, hvordan du manuelt ændrer din standardbrowser til Firefox.

Relateret indhold