Ydelses-indstillinger i Firefox

Bemærk: Denne artikel gælder for Firefox version 55 og nyere versioner.
Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner sikkerhedsopdateringer.

Firefox bruger automatisk de indstillinger, der virker bedst med din computer. Du kan ændre dette på siden Indstillinger. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger. Klik på Generelt, og rul ned til afsnittet Ydelse. Fjern fluebenet ud for Brug de anbefalede ydelses-indstillinger, hvorefter du kan ændre følgende:

• Brug hardware-acceleration hvor muligt: Dette giver Firefox mulighed for at bruge din computers grafikprocessor i stedet for hovedprocessoren til at vise webindhold med meget grafik, som fx videoer eller spil. Hardware-acceleration frigør samtidig ressourcer på din computer, så den kan køre programmer, som fx Firefox, hurtigere. Der er som standard flueben ud for denne indstilling, men funktionen er ikke tilgængelig for alle grafikprocessorer. Ændring af denne indstilling træder først i kraft efter en genstart af Firefox.
  • Begrænsning af indholds-processer: Med multiproces i Firefox, også kaldet electrolysis eller e10s, afvikles webindhold på dine faneblade i en separat proces, mens selve Firefox afvikles i en anden proces. Dette giver øget sikkerhed og en bedre ydelse. Brugen af flere indholds-processer kan give endnu bedre ydelse, og kan samtidig minimere følgerne af nedbrud i indholds-processer. Du kan ændre denne indstilling, hvis multiproces er aktiveret. Brugen af mange indholds-processer kan dog også gøre din computer og i sidste ende Firefox langsommere. Det er muligt med op til syv processer, men det anbefalede maksimum er fire.

Fx55-56settings-Performance

Tip: Hvis din computers systeminformationHvis informationen om din Mac viser, at den har mere end 8 GB RAM, kan du prøve at øge antallet af indholds-processer. Flere indholds-processer kan forbedre ydelsen, når du bruger mange faneblade, men vil også bruge mere hukommelse.