Ofte stillede spørgsmål

Her findes en samling af links til nyttige sider med vejledning til, hvordan du bruger de grundlæggende funktioner i Firefox. Du finder også links til løsning af forskellige problemer.

Linkene er efterfulgt af en kort beskrivelse af, hvad siderne handler om.

• Artiklen Løs problemer med fejlsikret tilstand hjælper dig med at:
    • Starte Firefox i fejlsikret tilstand.
    • Bruge vinduet Fejlsikret tilstand.
    • Fejlsøge problemer i fejlsikret tilstand.
    • Afslutte fejlsikret tilstand.
    • Foretage permanente ændringer til Firefox i vinduet Fejlsikret tilstand.
  • Artiklen Firefox fryser eller svarer ikke - Sådan løses det hjælper dig med at løse følgende problemer:
    • Firefox fryser på tilfældige tidspunkter.
    • Firefox fryser mens Flash-videoer afspilles.
    • Firefox fryser efter længere tids brug.
    • Firefox fryser, mens det første vindue indlæses.
    • En langsom sessiongendannelse.
    • Firefox fryser ved hentning af filer eller billeder
    • Firefox fryser, når programmet lukkes.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.