Importer bogmærker og personlig data fra en anden browser

Med Firefox kan du importere bogmærker og anden information fra andre browsere, som er installeret på din computer.

Importér dine bogmærker eller andre data:

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på knappen Funktioner i vinduet Bogmærker og historik. Klik på Importer data fra en anden browser…. Guiden Importer fra andre programmer åbnes.
    Import IE - Win1 fx7
    Bemærk: Hvis menupunktet Importer data fra en anden browser… er deaktiveret (grå), kan det være fordi, du er i privat browsing-tilstand. Slå funktionen fra og prøv igen.
  1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner i vinduet Bogmærker og historik. Klik på Importer data fra en anden browser…. Guiden Importer fra andre programmer åbnes.
    Bemærk: Hvis menupunktet Importer data fra en anden browser… er deaktiveret (grå), kan det være fordi, du er i privat browsing-tilstand. Slå funktionen fra og prøv igen.

Vælg den browser, som indeholder de bogmærker eller andre data, som du vil bruge i Firefox, og følg så guiden for at vælge og færdiggøre importen.

Hvis den anden browser ikke vises i Guiden Importer fra andre programmer, kan du stadig importere bogmærker fra den, men så skal du først eksportere og gemme bogmærkerne i en HTML-fil. Besøg browserens supportside for at få hjælp med det.

Læs mere i artiklerne:

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrv4o