Importer bogmærker og andre data fra Google Chrome

Med Firefox kan du let importere bogmærker og andre data fra Google Chrome. Denne artikel hjælper dig trin for trin.

Start importprocessen i Firefox

Brug en af disse metoder til at importere dine data til Firefox fra Google Chrome:

Importér fra Firefox' indstillinger

Fra og med Firefox version 113 kan du importere dine Google Chrome-bogmærker og andre data fra siden Indstillinger i Firefox:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, klik på knappen Importer data under afsnittet Importer browserdata.
    Import data from Firefox settings

Import-guiden åbnes. I den kan du vælge Google Chrome-profilen og de data, du vil importere (se nedenfor).

Importér fra vinduet Arkiv

Du kan importere data fra Google Chrome til Firefox fra vinduet Arkiv:

1. Klik på menuknappen Menu button 1 i Firefox for at åbne menuen. Klik på Bogmærker, og klik så på Håndter bogmærker nederst i menuen. Vinduet Arkiv åbnes.
  2. Klik på import-export-arrowsimport-export-arrows FunktionerFunktioner på værktøjslinjen i vinduet Arkiv, og vælg Importer fra en anden browser…. Import-guiden åbnes.
    Fx110BookmarksLibrary-ImportData-winmacOS import
    Tip: En anden måde at importere fra en anden browser er, at aktivere menulinjen (tryk på tasten Alt på dit tastatur for at få menulinjen vist midlertidigt), klikke på menuen Filer i menulinjen øverst i Firefox-vinduet, og så vælge Importer fra en anden browser….

Vælg data og fuldfør importen

1. Vælg den Google Chrome-profil og de data, du vil importere i import-guiden.
    Import Browser Data Chrome 1
  2. Klik på knappen + for at vælge de data, du vil importere. Når du har foretaget dine valg, så klik på knappen Importer for at starte importprocessen.
    Bemærk: Muligheden Betalingsmetoder giver dig mulighed for at importere betalingsmetoder, du har gemt i Google Chrome, til Firefox.
  3. Klik på knappen Færdig for at færdiggøre importen.
    Processen vil overføre følgende data til Firefox:
    • Bogmærker: Websider, du har gemt i dine bogmærker.
    • Gemte adgangskoder: Dine brugernavne og adgangskoder.
    • Browserhistorik: Information om de websteder, du har besøgt.
    • Udvidelser: Google Chrome-udvidelser, der matcher lignende Firefox-versioner.
    • Data til autofyldning af formularer: Information, du bruger til at udfylde formularer på nettet.
    • Betalingsmetoder: Betalingsmetoder gemt i Google Chrome.
    Import from Chrome 1B
Bemærk: Betalingsmetoder kan importeres fra Firefox version 115 og nyere versioner. Udvidelser kan importeres fra og med Firefox version 116.

Da Google Chrome som standard gemmer bogmærker på sin bogmærkelinje, bør du kunne finde dine importerede bogmærker i en mappe, som hedder Fra Google Chrome, på bogmærkelinjen i Firefox. Bogmærkelinjen kan være skjult. Sådan får du vist bogmærkelinjen:

1. Klik på menuknappen Menu button 1, klik på Flere værktøjer…, og klik så på Tilpas værktøjslinje….
  2. Klik på rullemenuen Værktøjslinjer nederst i vinduet, og vælg Bogmærkelinje.
    Bookmarks toolbar
    Bogmærkelinjen kan indstilles til Vis altid, Vis aldrig eller Vis kun på nyt faneblad.
  3. Klik på knappen Færdig.
Tip: Du kan også få vist/skjult bogmærkelinjen fra menulinjen øverst i Firefox-vinduet, hvis menulinjen er aktiveret: Klik på menuen Vis, klik på Værktøjslinjer, og klik så på Bogmærkelinje.

Fuldfør installationen af importerede udvidelser

Fra og med Firefox version 116 kan du importere udvidelser fra Google Chrome. Når du importerer dine data fra Google Chrome til Firefox, tilstræber vi, at give en glidende overgang til dine udvidelser ved omhyggeligt at matche de mest brugte Google Chrome-tilføjelser til lignende Firefox-versioner. Importprocessen fokuserer på at finde sammenlignelige Firefox-udvidelser som:

• Er lavet af den samme udvikler.
  • Er blevet opdateret indenfor de seneste seks måneder.
  • Er godkendt og anbefalet på AMO.
  • Tilbyder tilsvarende funktionalitet.

Dette sikrer, at vi overfører optimerede udvidelser, der integreres sikkert og pålideligt i din Firefox-browser. Når vi har importeret dine data, mangler der blot et par trin, før installationen af dine nye Firefox-udvidelser er fuldført:

1. Klik på menuknappen Menu button 1 i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Færdiggør installeringen af udvidelser importeret til Firefox i menuen.
    Complete imported extensions installation

Det var det! Installationen af de kompatible udvidelser, du har importeret fra Google Chrome, vil nu blive afsluttet.

Relateret indhold