Deaktiver Firefox Sync

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Disable Firefox Sync

Med Firefox Sync kan du synkronisere dine bogmærker, logins og adgangskoder, browserhistorik, indstillinger for faneblade m.m. på tværs af forskellige enheder. Læs artiklen Hvordan opsætter jeg Firefox Sync? for mere information om, hvordan du aktiverer Sync.

Hvis du vil, kan du deaktivere Sync for at forhindre, at dine data synkroniseres mellem bestemte enheder, når du opretter eller logger ind på en Firefox-konto. Du vil fortsat være logget ind på din konto, selv efter Sync er blevet deaktiveret, med mindre du beslutter dig for at logge ud af din Firefox-konto. Du kan også deaktivere Sync for enheder, der tidligere er blevet synkroniseret. For yderligere information, læs artiklen Fjern en synkroniseret enhed fra din Mozilla-konto.

Bemærk: Du kan oprette en Firefox-konto, uden at du behøver at aktivere Firefox Sync med det samme.

Deaktivér Sync for tidligere synkroniserede enheder

Sådan deaktiverer du Sync for tidligere synkroniserede enheder:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Synkronisering for at åbne indstillinger for synkronisering.
  3. Klik på knappen Skift… i afsnittet Synkronisering: Til.
    Dialogboksen Vælg hvad der skal synkroniseres åbnes.
    Sync_protonDisconnect Sync fx71
  4. Klik på knappen Afbryd…. Du vil blive bedt om at bekræfte afbrydelsen af Sync.
    Sync_protonPromptFx71DisableSync-DisconnectPrompt
  5. Klik på knappen Afbryd i dialogboksen Afbryd Sync? .

Denne Firefox-profil vil stoppe med at synkronisere din konto, men vil ikke slette nogle data eller indstillinger. Siden Synkronisering i Firefox' indstillinger vil nu vise Synkronisering: FRA.

Fx89SyncingOffFx71SyncingOff
Bemærk: Klik på Slå synkronisering til…Indstil Sync… på siden Synkronisering i Firefox' indstillinger for at aktivere Sync igen.
  1. Klik på ikonet Mozilla-konto i værktøjslinjen.

syncavatar logged out
  2. Vælg Indstillinger for Sync fra menuen.
    Sync Settings fx71
    Siden Sync i Firefox' indstillinger åbnes.
  3. Klik på knappen Skift… i afsnittet Synkronisering: TIL.
    Dialogboksen Vælg hvad der skal synkroniseres åbnes.
    Disconnect Sync fx71
  4. Klik på knappen Afbryd…. Du vil blive bedt om at bekræfte afbrydelsen af Sync.
    Fx71DisableSync-DisconnectPrompt
  5. Klik på knappen Afbryd i dialogboksen Afbryd Sync?

Firefox vil stoppe med at synkronisere din konto, men vil ikke slette nogle data eller indstillinger. Siden Sync i Firefox' indstillinger vil nu vise Synkronisering: FRA.

Fx71SyncingOff
Bemærk: Klik på Indstil Sync… på siden Sync i Firefox' indstillinger for at aktivere Sync igen.

Deaktivér Sync for en eksisterende Firefox-konto på en ny enhed

Du kan deaktivere Sync, første gang du logger ind på en Firefox-konto på en ny enhed. (Dette gælder også, første gang du opretter en ny Firefox-profil.)

1. Indtast din mailadresse på siden Velkommen til Firefox, der vises, første gang du starter Firefox, og klik på knappen Fortsæt.
    Fx71Welcome
  2. Indtast adgangskoden til din Firefox-konto på den næste Log ind-skærm.
  3. Klik på Synkroniser ikke denne enhed.
    Fx71signin-SyncOption

Du vil blive logget ind på din Firefox-konto, men Sync vil ikke blive sat op på den nye enhed.

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at indtaste et mobilnummer for at opsætte Sync. Hvis du bliver bedt om at indtaste et mobilnummer, og du ikke kan eller vil indtaste et, skal du blot åbne et nyt faneblad eller indtaste en ønsket webadresse i adressefeltet for at surfe videre på internettet.