Eksporter Firefox bogmærker til en HTML fil til backup eller overførsel af bogmærker

Denne artikel forklarer, hvordan bogmærker eksporteres til en HTML-fil, som kan bruges til backup eller til at importere i en anden webbrowser.

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon på værktøjslinjen. (Hvis du ikke kan se knappen dér, så klik på menuknappen fx57menu , og klik så på Arkiv). Klik på Bogmærker, og klik så på Vis alle bogmærker nederst i menuen.

2. Klik på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Funktioner på værktøjslinjen i vinduet Bogmærker og historikArkiv, og klik så på Eksporter bogmærker til HTML….
    Eksporter_bogmaerker Exporting HTML Bookmarks - Win fx7
  3. Vinduet Eksporter bogmærkefil åbnes. Vælg et sted at gemme filen, der som standard hedder bookmarks.html. Skrivebordet er normalt et godt sted, men ethvert sted der er let at huske kan bruges.
  4. Klik på knappen Gem. Vinduet Eksporter bogmærkefil lukkes.
  5. Luk vinduet Bogmærker og historikArkiv.

Dine bogmærker er nu eksporteret fra Firefox. Den gemte HTML-fil med bogmærker er nu klar til at blive importeret i en anden webbrowser.