Eksporter Firefox bogmærker til en HTML fil til backup eller overførsel af bogmærker

Denne artikel forklarer, hvordan bogmærker eksporteres til en HTML-fil, som kan bruges til backup eller til at importere i en anden webbrowser.

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen. Klik på Bogmærker, og klik så på Håndter bogmærker nederst i menuen.
  2. Klik på knappen Funktioner import-export-arrows
    Fx80BookmarksLibrary-mac
    import-export-arrowsFunktionerFunktioner på værktøjslinjen i vinduet Arkiv, og klik så på Eksporter bogmærker til HTML….
  3. Vinduet Eksporter bogmærkefil åbnes. Vælg et sted at gemme filen, der som standard hedder bookmarks.html. Skrivebordet er normalt et godt sted, men ethvert sted der er let at huske kan bruges.
  4. Klik på knappen Gem. Vinduet Eksporter bogmærkefil lukkes.
  5. Luk vinduet Arkiv.
Dine bogmærker er nu eksporteret fra Firefox. Den gemte HTML-fil med bogmærker er nu klar til at blive importeret i en anden webbrowser.