Brug Adobe Reader-plugin'et til at vise eller hente PDF-filer

adobe_icon.gif Adobe Reader er et gratis program til visning og udskrivning af PDF-dokumenter.
Programmet inkluderer et Adobe Acrobat browser-plugin til visning af PDF-dokumenter i Firefox og andre webbrowsere. (Firefox bruger som standard den indbyggede PDF-fremviser.) Denne artikel forklarer, hvordan du indstiller Adobe Reader og browser-plugin'et på din computer.

Bemærk: Funktionen til opdatering af Firefox opdaterer ikke installerede plugins. Læs siden Adobe Security bulletins and advisories for information om sikkerheds- og stabilitetsproblemer, der påvirker Adobe Reader. For at kontrollere, om du har de seneste versioner af alle dine plugins, besøg vores plugin-kontrol.

Installér og opdatér Adobe Reader

Besøg webstedet Adobe.com for at installere Adobe Reader. Åbn Adobe Reader, klik på menuen Hjælp, og klik så på Kontroller for opdateringer… for at kontrollere, om din Adobe Reader inkluderer de seneste tilgængelige sikkerheds- og stabilitetsopdateringer.

Adobe vedligeholder endnu ikke et browser-plugin til at vise PDF-filer i Firefox på Mac OS X. Du kan i stedet bruge den indbyggede PDF-fremviser.

Test Adobe Reader plugin'et

Du kan evt. besøge Mozilla Privacy Policy PDF for at teste, om du er i stand til at åbne PDF-filer.

Fejlsøgning

Hvis ikke du kan se PDF-filer i Firefox-vinduet, så læs følgende om fejlsøgning:

Se PDF-filer uden for Firefox

Du kan indstille Adobe Reader til ikke at åbne PDF-filer i Firefox.

1. Åbn Adobe Reader.
  2. Klik på menuen Rediger øverst i Adobe Reader-vinduet, og klik så på Indstillinger… for at åbne vinduet Indstillinger.
  3. Vælg afsnittet Internet i ruden til venstre i vinduet Indstillinger.
  4. Fjern markeringen ved Vis PDF i browser.

Du kan indstille Firefox til at åbne PDF-filer uden for Firefox i stedet for at bruge den indbyggede PDF-fremviser:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Programmer.
  3. Find og klik på Portable Document Format (PDF) på listen.
  4. Klik på rullemenuen i kolonnen Handling, og vælg Brug Adobe Reader (standard).
  5. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet

Afinstallér Adobe Reader

Adobes supportwebsted har denne vejledning til afinstallering af Adobe Reader:

Baseret på information fra Adobe Reader (mozillaZine KB)

Del denne artikel: http://mzl.la/1AhSIKN