Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Problém s přehráváním fullscreen videa na YT ve verzi 113. Chci zpátky 112.

  • 2 uphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 1 view
  • Igcine ukuphendulwa ngu Jarda

more options

Nastal problém s přehráváním fullscreen videa na YT ve verzi 113. Na okrajích obrazovky se zobrazují rušivé zbytky něčeho asi z plochy...Chtěl bych zpátky verzi 112 a pak vypnout aktualizace. Mám W7 64 bit pro a je mi jedno že je zastaralý. Nebo se to chystáte ve 114 opravit ? Učit se W10 a zadávat povinně heslo při zapnutí mě nebaví. Já mám rád vše free a bez hesel... :-) Nyní mám v. 104 ale pořád otravuje s aktualizací, ta bohužel nabízí tu nejnovější 113.

Nastal problém s přehráváním fullscreen videa na YT ve verzi 113. Na okrajích obrazovky se zobrazují rušivé zbytky něčeho asi z plochy...Chtěl bych zpátky verzi 112 a pak vypnout aktualizace. Mám W7 64 bit pro a je mi jedno že je zastaralý. Nebo se to chystáte ve 114 opravit ? Učit se W10 a zadávat povinně heslo při zapnutí mě nebaví. Já mám rád vše free a bez hesel... :-) Nyní mám v. 104 ale pořád otravuje s aktualizací, ta bohužel nabízí tu nejnovější 113.

All Replies (2)

more options

Někde tady jsem už psal, že o problému se ví a snad to opraví v aktualizaci ve verzi 113.0.1 Tady nikdo nic neopravuje, je to jenom fórum uživatelů Firefoxu...

more options

Moc děkuji za odpověd panu poljos. Jsem rád tedy že chyba není jen v mém PC nebo VGA kartě. Samozřejmě jsem nemyslel že mi to opravíte vy tady na dálku. Ted můžeme jen doufat že se už na opravě pracuje v týmu Mozilla.