Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi
  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

"Something went wrong" message

Hello. I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au… (xem thêm)

Hello.

I have been unable to access product pages of a particular site, I believe, since updated to 106. The pages are viewable with Edge. https://www.officeworks.com.au/ The main page and some pages are fine but all product pages returns "Something went wrong". E.g. Office Supplies/Pencils https://www.officeworks.com.au/shop/officeworks/c/office-supplies/pencils?cm_sp=all:menu:office-supplies:::pencils I would like to know if this is Firefox's or the website's fault if so why.

Firefox 106.0.5 Windows 10 19045.2251

Regards,

Được hỏi bởi qp 1 năm trước

Được trả lời bởi qp 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Yahoo mail menu buttons not working, can't delete or anything

None of the menu buttons work at the top of yahoo mail in firefox when an e-mail is open, I am able to use these in Microsoft Edge. Until the last update of firefox they … (xem thêm)

None of the menu buttons work at the top of yahoo mail in firefox when an e-mail is open, I am able to use these in Microsoft Edge. Until the last update of firefox they worked so something broke in the latest release 103.0.1 is my guess. I restarted without extensions and still broken.

Được hỏi bởi jfelber 1 năm trước

Được trả lời bởi jfelber 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Google Drive file details error

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also … (xem thêm)

Lately in Google Drive I get this error when I select one image or a file: Impossible load details. Retry. I have Firefox 108 version, on Edge and Chrome all is OK. Also the troubleshoot mode doesn't resolve the problem.

Được hỏi bởi happysurf 1 năm trước

Được trả lời bởi happysurf 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Imperva - Error 15

I have had 2 sites produce this error box in place of the target Web Site (See Picture). I have read previous topics about this and have followed the instructions with no… (xem thêm)

I have had 2 sites produce this error box in place of the target Web Site (See Picture). I have read previous topics about this and have followed the instructions with no positive results. FYI, clearing the web site's cookies, clearing Cache and disabling Hardware acceleration.

The first was https://www.walmart.com. After leaving a "Feedback" 2 weeks ago it appears as if they were able to fix the problem. However, the site is not as important as my Medicare PPO provider. I tried loading previous versions of Firefox, but that did not help.

In both instances the LOL "support" people's response was to try a different Browser. So, I reluctantly loaded Google Chrome and it worked perfectly. From my perspective, this eliminates everything to do with my machine setup.

Below is the sign-on URL (not unique to me). Please note that this 668 character URL has not changed for over a year. It is just Aetna's adoption of the Imperva Security Firewall. Both my Winders 8.1 and Winders 10 machines produce the identical results.

https://www.aetna.com/AccountManagerV3/v/login?identityTransaction=VIhzS3Xx1ogw4rzQY5lXUvDYBtXFZiXttegdT9ffK%2FOZ8oTHnKbryvfgfagvpO0aknHiEN2hnELOIkjfz3eJNeBfKQ%2FUDo0hSJHhjsdZdJw0rkVj%2BFjAVYypzW5kRH%2FzzOlbxrN6KKpjWvagusMp%2BzwgQqvg5xvUkwLCs3MlD%2BkzHOTVKlu4GYxJgmzr3Y9NUdFGUI9PHurN4QxSyvXxNjJ4jSSL4NHuctvtQyV1fUh%2FOqpHJglcALQuuNeyQ1QncyKPZJYf5rj1DLC2zrxKX0VgVWQZfSbw5Pouiv%2FWfwWxArHPHcV5cXr3kI2j33C8dUl0Jdup0nvdVs%2Bxigzp%2BmMQUaHxaw3B7tiJ7eokyNMgvG4V5SPw9FL5j3mhwBAirx%2BmX7Yj0qDZZNRl8z1WcvHen8HwsDijtH4Sg%2FNdsuzhXIw8snHF6hUd4n3MbJerO8nRUdzKR%2BhNCNq%2FjeuQWmT1cyQ3QtmIXcL0ab42vk6or1SX5wG%2BIMF%2Bk6ZJQw8h&appname=NAV&branding=&skin=&language=&channel=web

Được hỏi bởi Questor 1 năm trước

Được trả lời bởi Questor 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

The requested service is temporarily unavailable

Using my PC, I am clicking on this URL: https://schoolgateway.westminster.org.uk/?page_id=7. Firefox responds with "The requested service is temporarily unavailable. It i… (xem thêm)

Using my PC, I am clicking on this URL: https://schoolgateway.westminster.org.uk/?page_id=7. Firefox responds with "The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later." Every time. Using Firefox for Android on my phone: same result. I have tried Troubleshoot Mode on my PC: same result. And yet Safari, Chrome, Edge and Brave all load the web page correctly with no error message.

What am I doing wrong?

Được hỏi bởi pgking47 11 tháng trước

Được trả lời bởi cor-el 11 tháng trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

On playing online videos screen flashes, goes blank until site / video is closed

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not blac… (xem thêm)

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not black). If I guess where the "X" is to shut down the tab that has the video, I can end this. Often, like on youtube, I find the problem is some ad video that was playing. The rest of the site is ok. But not always.

One site I wrote down a few days where it happened: https://www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-face-giants-2022-playoff-opener?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3rGUEa0W8fElrzCWANSIUpti9VKlbn0iHyvcFsviajYExo5tcRSyWBJXA

scroll down to video and everything blinks, becomes unuseable

It happens in lots of places, though. It is not per se a YouTube problem or just a problem at NBCSports. I shell out to MS Edge, and it seems to handle everything fine, so I'm assuming at this point it is a browser issue.

One last point: after this happen the screen display is degraded even after I manage to shut down the offending tab or video. It takes a Log off/log back in or reboot to fix everything. The degradation takes the form of making the screen look a bit like a pointilist painting, although that's an exaggeration.

FF 109.0.1 64 bit Windows 11 NVidia GeFORCE RTX 3060 running studio driver 526.98 (I have switched periodically from / to their gaming driver, which doesn't seem to matter)

Any help, appreciated.

Được hỏi bởi monsieurms 1 năm trước

Được trả lời bởi cor-el 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Login not possible anymore on Letterboxd.com and other websites since update to FF 104

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anym… (xem thêm)

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anymore on Letterboxd since the update. It's not a problem of username or password. When I click "Sign in", nothing happens except a page refresh, but I'm still not logged in. Other strange behaviour on that site since the update: most of the images don't appear. For example on this page : https://letterboxd.com/films/# all the movie covers are just blank.

The website does work properly when using Firefox in private mode though (both login and images work fine), so this makes me think it's related to my other issue mentioned above.

OS: Ubuntu 22.04 Firefox 104.0.2

EDIT after posting this question: I just found out that I can't login on Google either. I enter my username, password, then it asks me to validate on another apparel that it's really me, which I do, and nothing happens so I can't login. It works normally in private mode.

Được hỏi bởi vanecx 1 năm trước

Được trả lời bởi jonzn4SUSE 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Google search pages not showing text after Mac OS 12.6 Monterey upgrade

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing … (xem thêm)

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing the problem. The blank text includes dropdown menus too - all options inside them are blank. Currently on Firefox v107.0, but the same problem happens with older versions.

If I go into Troubleshoot mode, the Google searches are working fine. I have refreshed Firefox, Cleared the startup cache. But the problem persists. I uninstalled Firefox from the machine, restarted the computer. Did a fresh download and install, haven't signed in so there are no addons/extensions to cause problems.

This is happening on both an Intel Mac and an M1 Mac running Mac OS 12.6 Monterey.

I attach one screenshot showing the same page with and without troubleshoot mode on. The second screenshot shows another page of results including what looks like weirdly encoded characters.

I've followed all the suggestions in the support page but nothing has helped. I'd really appreciate any advice on further troubleshooting. Thanks in advance for any help.

Được hỏi bởi Pavi 1 năm trước

Được trả lời bởi cor-el 1 năm trước

  • Đã giải quyết

youtube does not automatically play the next video in the playlist when its loaded

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is… (xem thêm)

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is commonly known as autoplay. However, I couldn't get it to work consistently. When the current video is finished, next video is loaded normally but where it should automatically play it doesn't.

I have tried below to address this issue:

  • Autoplay next video works in safe mode.
  • "allow audio and video" in autoplay permissions in https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay doesn't help
  • I have also set media.block-autoplay-until-in-foreground preference to false in about:config but didn't help
  • I have tried uninstalling all extensions and it didn't help
  • Tried logging out of youtube, but this didn't seem to help with the issue.
  • Tried "Clear startup cache" in "more troubleshooting information" menu, didn't help
  • Tried "Refresh Firefox" which didn't help

Thank you.

Được hỏi bởi choijaeho 4 tháng trước

Được trả lời bởi choijaeho 4 tháng trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Getting unreadable text when website is using a font that isn't installed

Getting unreadable text when website is using a font that isn't installed (see attached screenshot). When I view the source in developer tools it uses Roboto (which I hav… (xem thêm)

Getting unreadable text when website is using a font that isn't installed (see attached screenshot). When I view the source in developer tools it uses Roboto (which I haven't installed).

On my Mac, I have tried other browsers (Chrome and Safari) and they work fine. I have also tried this website with Firefox on Windows and it also works fine.

Được hỏi bởi haszaidi 1 năm trước

Được trả lời bởi cor-el 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Unicode Missing Characters

Expected: Firefox displaying all known Unicode characters. Result: Many characters missing. Failure page as an example: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_and_poli… (xem thêm)

Expected: Firefox displaying all known Unicode characters.

Result: Many characters missing.

Failure page as an example: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_and_political_symbols_in_Unicode

Description: I tried going through a Unicode list Unicode list and the extensive set of characters displayed correctly. However, when reaching further into character sets as shown in the failure page page, many are missing which are not new.

  • "Repair encoding. . ." button was not active.
  • An encoding switch extension was not able to resolve the issue.
  • Troubleshooting mode did not show changes.
  • Switched fronts available such as Noto Sans and Roboto Sans without success. Possibly a font failure?

Được hỏi bởi mistry01 11 tháng trước

Được trả lời bởi cor-el 11 tháng trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Error 3000 in twitch

Hello guys, I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error me… (xem thêm)

Hello guys,

I just got a new M2 SSD and I just decided to reinstall Windows and everything on it. However, when I installed Firefox I started getting this exact error message on all twitch streams: "Your browser encountered an error while decoding the video. (Error #3000):. Keep in mind I have tried most if not every "fix" I've found. I've disabled the hardware acceleration, cleared cookies and cache, I've disabled the extensions, I've tried Incognito mode, I do not have a third-party anti-virus and I do not have a VPN. This works on all other browsers and it used to work on Firefox before I wiped my PC, so that I can install Windows again. I really do not want to use a different browser, I love everything about Firefox right now.

Any suggestions will do, thank you very much.

Được hỏi bởi ae.dimitar 1 năm trước

Được trả lời bởi jscher2000 - Support Volunteer 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Expired cookie breaks Azure AD B2C auth (with Blazor and MSAL)

Hi all, is expired cookies management changed lately? Authentication doesn't work anymore in following use case. Question is all about FF for windows, while usually I'm o… (xem thêm)

Hi all, is expired cookies management changed lately? Authentication doesn't work anymore in following use case. Question is all about FF for windows, while usually I'm on FF Android, Edge and Chrome for Windows and all these browsers are working correctly.

My working web app (static blazor wasm standalone) is interactively authenticating in Azure AD B2C using Microsoft.Authentication.WebAssembly.Msal library (like MSAL.js), API is an Azure Function protected through AAD B2C.

Login request successfully invokes Signin/Signup B2C flow with popup to myb2ctenant.b2clogin.com but breaks navigating to auth protected pages or backend apis.

From DevTools I see that every request to following b2c endpoints sets an expired cookie (expired 10 years before, year is now 2012):

When user clicks login: GET /myb2ctenant.onmicrosoft.com/b2c_1_sinsup/v2.0/.well-known/openid-configuration

Returning from login confirmation: GET /myb2ctenant.onmicrosoft.com/B2C_1_SInSUp/api/CombinedSigninAndSignup/confirmed?rememberMe=false&csrf_token=xxx

for example: Set-Cookie: x-ms-cpim-trans=; domain=myb2ctenant.b2clogin.com; expires=Fri, 14-Sep-2012 12:46:46 GMT; path=/; SameSite=None; secure; HttpOnly

FF registers this warning in console:

Cookie “x-ms-cpim-trans” has been rejected because it is already expired

Following when MSAL execute a request to /myb2ctenant.onmicrosoft.com/b2c_1_sinsup/oauth2/v2.0/authorize?xxxx

Response always contains:

Location: https://blazorapp.xx.web.core.windows.net/authentication/login-callback#error= interaction_required&error_description=AADB2C90077%3a+User+does+not+have+an+existing+session+and+request+prompt+parameter+has+a+value+of+%27None%27.%0d%0a

All other browsers are working... Thanks in advance for any help

Được hỏi bởi croma 1 năm trước

Được trả lời bởi jscher2000 - Support Volunteer 1 năm trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Cloudflare hosted site complains about Firefox but works with Chrome

This site, Costco Instacart, worked perfectly with Firefox as recently as April 15, 2023 but today fails (see attached image): https://sameday.costco.com/store/costco/sto… (xem thêm)

This site, Costco Instacart, worked perfectly with Firefox as recently as April 15, 2023 but today fails (see attached image): https://sameday.costco.com/store/costco/storefront?zipcode=11021

Cloudflare believes it is protecting itself from online attacks when accessed by Firefox. The same site worked perfectly today, on the same computer, using Google Chrome.

Cloudflare is a major CDN and many important commercial sites, like Costco Instacart, have their content delivered by Cloudflare so this is a major issue with Firefox. For the moment there is a work-around, use Chrome instead, but it would be better to have Firefox address issues with Cloudflare.

Được hỏi bởi em2jacks 10 tháng trước

Được trả lời bởi em2jacks 10 tháng trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

i can't play some (but not all) youtube videos with firefox 106.0.3

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers. the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " i'… (xem thêm)

i can't play some (but not all) youtube videos. they do play on other web browsers.

the message is "an error occured, please try again later. playback ID is ... " 

i'm using firefox 106.0.3 on linux suse tumbleweed. Before I upgraded to both of these the same videos were playing ok.

Được hỏi bởi ruthtoby 1 năm trước

Được trả lời bởi ruthtoby 1 năm trước

  • Đã giải quyết

Youtube shorts broken (118.x)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now. You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after th… (xem thêm)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now.

You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after that (3rd consecutive video) you get redirected to the first video you started with.

I did try to restart FF in Safemode, but no change. In other browsers (Chrome, Edge) its still working.

Được hỏi bởi cf0815 4 tháng trước

Được trả lời bởi cf0815 4 tháng trước

  • Đã giải quyết
  • Đã lưu trữ

Firefox logging me out of all sites when I "delete history"

Hello, this problem started happening around 3 or 4 days ago. Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today"… (xem thêm)

Hello,

this problem started happening around 3 or 4 days ago.

Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today" history. I know it's a weird habit (lol), but at least it logs me out of all recent browsing while keeping my sessions with older websites active (typically these older websites include stuff that I use frequently like Outlook, Google/Youtube, Twitter & other social media, Spotify, and a few other sites).

The other reason I do this is that I like my "recent history" to be ordered the way I like, so I can use it kind of like a "bookmark list".

The problem: Since about 4 days ago, each time I "delete history", ALL my accounts are signed out. Note that I don't have the option to delete cookies upon closing checked, and whenever I close Firefox without deleting history the sessions appear to be active.

I think 3 or 4 days ago there was a Firefox update? I remember at the time I was shown the extra tab with the release notes, but I didn't pay much attention. However when I noticed the issue, which was the day after, I assumed it was a new feature of the update that caused all these websites not to recognise my browser and thus ask me to log in again.

So just before going to bed, I tried 1) clearing my history for the day as I usually do, except 2) instead of closing directly after, I would go to the sites I want to remain logged in (in this case I just did Outlook, Youtube, Twitter, Facebook, Tiktok and Spotify), log into my accounts, and then close the browser.

So the following day, it worked "as usual"... almost... that is because when I deleted my history of the day, it logged me out of everything again. But in the "recent history" list, it showed the updated list (with the websites I re-logged into the day before).

So I can't guess what is happening, other that something is messing with my cookies each time I delete history. I even went to check manually to see if I still had the session cookies stored in Firefox and it appears to be the case.

Yesterday I also tried logging into a Google, waiting a few hours, and only deleting the history of the past hour, but the same thing happens, I instantly get logged out.

Additional info: when I "delete history" I only check the first five options (those under history) and not the lower two (under data).

Thanks for your help, and sorry for my English !

Được hỏi bởi Mooray 1 năm trước

Được trả lời bởi AliceWyman 1 năm trước

  • Đã lưu trữ

Only Google sites stop responding. Restart required to resolve.

I have been having an issue, since just before the update to 100, where Google sites stop responding. Gmail will display banner at the top "OOPS - The system encountered … (xem thêm)

I have been having an issue, since just before the update to 100, where Google sites stop responding. Gmail will display banner at the top "OOPS - The system encountered a problem...", Google search from the search bar will do nothing, Google Maps will not load and any google web page will not load or refresh. Closing Firefox and restarting it will fix the issue, temporarily. At first I thought it was any web page, but I have tested other search engines and web pages, using Firefox while the Google pages are unresponsive, and it is limited to Google pages. I can open the affected Google pages with Edge, while Firefox is still "locked out".

Has anyone else noticed this issue?

Được hỏi bởi jason.a.steiner 1 năm trước

Lần cuối trả lời bởi peterkronenberg 1 năm trước