Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Blank pages for Meta.com sites.......

  • 7 trả lời
  • 0 gặp vấn đề này
  • 25 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi NoahSUMO

more options
This page just gives me a blank page.........and various other 'meta' pages/sites Facebook is fine Tried in Safe Mode but just the same. https://auth.meta.com/?redirect_uri=https%3A%2F%2Fauth.meta.com%2Foidc%2F%3Fapp_id%3D1104169840158622%26scope%3Dopenid%26response_type%3Dcode%26redirect_uri%3Dhttps%253A%252F%252Fauth.oculus.com%252Foidc%252Fcallback%252F%26state%3DATBJ13PyI7PQlwjtulxngNPS4EIPAWholMcQdS0kjfuC2T-OpYXANl8fDt6_g34T0-Ex1OSeNuNiE02UQTGDqtQSa9IDbF63kjIemw85_tXn39YjHZqPPpLHs8nYhPEGCLTyxWtosvNgrfT9jVoJaWgMvllNWgKpDVn2E964fucbT3FuZZYymUt29-sF4zwBD01lamyRFNc85J4tDFBujSQsG8RjEfsL7-I-w3V_41qPUXU7Rx7e2xQN7-g4_Qfu9gupDI64A8U6gTOh8picZXH79TvMN0zPNmvmWbBVBaOcRQ954zywYbs7XFtk1Dw-GzfleBqp-Zyj42Wzg_YfWxAlTFWDjMJvR8wmITiG9WcK7IHFaFE1Z5soj16-kQC6EX8KQzWtbMM-56Epx7GFs3GQUF2_UOeSz2QP3iREB184uKwVq3JI5ea4UXVPbZ8BaYkNoisPqOgMnx1o8u7FzX2km-bMN9Hb_pIpKOXJMz_42uYl2qAtXaO5VVUx1v3j4HPDgWNWxavNBAlWKL2MiMqiMqG_-W3mByMtLFFObmKUSDrDcxXMsDzBd-qvfHYoHHj-jwON6AQuXv1MdjLIAvYdcg

Được chỉnh sửa bởi NoahSUMO vào

Giải pháp được chọn

NoahSUMO said

The Firefox Portable version should be ok. Where did you grab it from though? And did a addon free install help fix the problem? Really curious if that solved the issue.

portableapps com

It was a faulty facebook container extension for me,uninstall/reinstall fixed it. previously even after allowing either address the page was still blank

will check out your blank episode too......................

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 1

Tất cả các câu trả lời (7)

more options

Hữu ích?

more options

This strikes me as a cookie or cache problem. Have you tried clearing either one of them? Clear cookies & site data for the current website Since it's affecting only one site, I'm leaning towards cookies being the problem here.

If that doesn't work please move on to the step right under that one: Clear cookies for any website

Also here's a separate article for clearing only the cache: Clear Firefox's cache

Let me know if this helps or if the problem still remains. I'll do some deeper investigating as I have run into pages loading in a broken way before with all the CSS styling missing but never a page completely blank. That kind of makes me think a addon could be interfering as well. So we can also check that out next if you still get blank pages on these specific Meta.com pages.

Hữu ích?

more options

Hi

It's not a cookie or cache problem. As mentioned safe mode was tried also. Work fine with MS Edge.

Will try an addon free install to check that option.

I am using portable version if that makes a difference?

Hữu ích?

more options

Actually I was able to reproduce the blank page using your 2nd url! And it was caused by a about:config setting called network.http.referer.spoofSource. But this setting is working really well for me on all other sites I visit.

Another about:config pref called network.http.sendRefererHeader set to 0 can cause websites to look weird but not blank. That was the pref that caused my issue of some pages loading without CSS styling. So it would randomly break some sites. I reset that preference back to its default of 2 & those sites returned to normal. But to still get some privacy & not be tracked, I turned on the network.http.referer.spoofSource pref to True instead. This setting gives me a blank page on your 2nd link after I click a "Confirm" button on a "Did we select the right country/region and language for you?" dialog box that appears. But before clicking that button, I can see the page perfectly loaded behind that popup.

So I could be wrong about this but maybe you have a privacy setting enabled in about:config that's causing your issues with those Meta pages. These prefs are not disabled in Firefox's Safe Mode (now renamed "Troubleshoot Mode").

To check, search for 2 phrases in about:config A preference in bold color means it was changed. If you see any, use your mouse to highlight the pref name & value then right-click on the highlighted text & copy it. Then paste those results here.

Search for network.http.sendRefererHeader first & copy what the value is for that. Then search for this phrase next: network.http.referer. Look for any bolded prefs. Copy & paste any that you see here.

Examples of those prefs & their normal values: network.http.sendRefererHeader 2 network.http.referer.XOriginPolicy 0 network.http.referer.XOriginTrimmingPolicy 0 network.http.referer.defaultPolicy 2 network.http.referer.defaultPolicy.pbmode 2 network.http.referer.defaultPolicy.trackers 2 network.http.referer.defaultPolicy.trackers.pbmode 2 network.http.referer.disallowCrossSiteRelaxingDefault true network.http.referer.disallowCrossSiteRelaxingDefault.pbmode true network.http.referer.disallowCrossSiteRelaxingDefault.pbmode.top_navigation true network.http.referer.disallowCrossSiteRelaxingDefault.top_navigation false network.http.referer.hideOnionSource false network.http.referer.referrerLengthLimit 4096 network.http.referer.spoofSource false network.http.referer.trimmingPolicy 0

Hữu ích?

more options

The Firefox Portable version should be ok. Where did you grab it from though?

And did a addon free install help fix the problem? Really curious if that solved the issue.

Hữu ích?

more options

Giải pháp được chọn

NoahSUMO said

The Firefox Portable version should be ok. Where did you grab it from though? And did a addon free install help fix the problem? Really curious if that solved the issue.

portableapps com

It was a faulty facebook container extension for me,uninstall/reinstall fixed it. previously even after allowing either address the page was still blank

will check out your blank episode too......................

Được chỉnh sửa bởi indigian vào

Hữu ích?

more options

Ah! I knew it had to be something simpler. Thanks for reporting back that it was the Facebook Container addon that broke it!

Hữu ích?

Đặt một câu hỏi

Bạn phải đăng nhập vào tài khoản của bạn để trả lời bài viết. Vui lòng bắt đầu một câu hỏi mới, nếu bạn chưa có tài khoản.