Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Tìm hiểu thêm

Chyba v nastavení otevírání příloh PDF, DOC......

  • 1 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 1 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi poljos

more options

Dobrý den,

asi poslední dva měsíce od aktuailzace mám problém s otevíráním příloh typu PDF, DOC atd. I když mám v Nastavení - Soubory a aplikace - nastaveno U každého souboru se zeptat, kam ho uložit a chci přílohu pouze otevřít v jiném programu, Firefox ji vždy stáhne do počítače. Proč? Zbytečně se mi plní počítač přílohami, které již více nepotřebuji. Dříve toto fungovalo perfektně.

S pozdravem Lenka Šretrová

Dobrý den, asi poslední dva měsíce od aktuailzace mám problém s otevíráním příloh typu PDF, DOC atd. I když mám v '''Nastavení '''- '''Soubory a aplikace''' - nastaveno '''U každého souboru se zeptat, kam ho uložit''' a chci přílohu pouze otevřít v jiném programu, Firefox ji vždy stáhne do počítače. Proč? Zbytečně se mi plní počítač přílohami, které již více nepotřebuji. Dříve toto fungovalo perfektně. S pozdravem Lenka Šretrová

Tất cả các câu trả lời (1)

more options