Het venster Downloads is leeg

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u merkt dat de lijst in het venster Downloads leeg is als u dit opent, volg dan de instructies in dit artikel.

Voor overige problemen bij het downloaden:

Firefox instellen voor het onthouden van downloadgeschiedenis

Als u het venster Downloads opent door op het menu Extra te klikken en Downloads te selecteren, en er geen vermeldingen worden weergegeven, kan dit komen doordat u Firefox niet hebt ingesteld om te onthouden wat u hebt gedownload.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Vink in de sectie Geschiedenis het vakje voor Downloadgeschiedenis onthouden aan.

4. Klik op OKSluit het voorkeurenvenster.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis.
  4. Vink het selectievakje voor Downloadgeschiedenis onthouden aan.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Nadat u het venster OptiesVoorkeuren hebt gesloten, zal Firefox een lijst van wat u downloadt bijhouden.

Noot: zie het artikel Privégegevens wissen om de lijst van downloads automatisch te laten wissen wanneer Firefox wordt gesloten.
Noot: zie het artikel Recente navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen om de lijst van downloads automatisch te laten wissen wanneer Firefox wordt gesloten.

Als de lijst van downloads nog steeds leeg is na het volgen van de bovenstaande instructies, ga dan door met de volgende instructies.

Werkbalken en bedieningen herinitialiseren

Als Firefox is ingesteld om te onthouden wat u hebt gedownload, maar het downloadvenster leeg blijft:

Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu HelpKlik in de menubalk op het menu HelpKlik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Herstarten met uitgeschakelde add-ons…. Firefox zal opstarten met het dialoogvenster Firefox Veilige modus.
Noot: u kunt Firefox ook in Veilige modus starten door de shift-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox.de option-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox. Firefox af te sluiten, naar uw Terminal te gaan en het volgende uit te voeren: firefox -safe-mode
Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox (bv. /usr/lib/firefox) op te geven.
Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Herstarten met uitgeschakelde add-ons…. Firefox zal opstarten met het dialoogvenster Firefox Veilige modus.
Noot: u kunt Firefox ook in Veilige modus starten door de shift-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox.de option-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox. Firefox af te sluiten, naar uw Terminal te gaan en het volgende uit te voeren: firefox -safe-mode
Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox (bv. /usr/lib/firefox) op te geven.

1. Selecteer Werkbalken en bedieningen herinitialiseren in het venster Firefox Veilige modus.

2. Klik op Wijzigingen doorvoeren en herstarten.

Hierdoor worden uw Firefox-werkbalken opnieuw ingesteld. Zie het artikel Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen voor het aanbrengen van wijzigingen in de werkbalken.

Als het venster Downloads nog steeds leeg is na het volgen van de bovenstaande instructies, ga dan door met de volgende instructies.

Beschadigd downloadbestand verwijderen

Als Firefox is ingesteld om te onthouden wat u hebt gedownload, maar de downloadlijst nog steeds leeg is:

1. Open uw profielmap:

Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu HelpKlik in de menubalk op het menu HelpKlik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie. Het tabblad Probleemoplossingsinformatie wordt geopend.Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Probleemoplossingsinformatie. Het tabblad Probleemoplossingsinformatie wordt geopend.

2. Klik onder de sectie Toepassingsbasics op Map tonenTonen in FinderMap openen. Er wordt een venster met daarin uw profielbestandenmap geopend.
  3. Noot: als u Firefox niet kunt openen of gebruiken, volg dan de instructies in Uw profiel vinden zonder Firefox te openen.

4. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

5. Verwijder het bestand downloads.sqlite.

Als u Firefox opnieuw start, zouden uw downloads in het venster Downloads moeten worden onthouden.

Verdere probleemoplossing

Als het venster Downloads nog steeds leeg is na het uitvoeren van de bovenstaande stappen: