Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Server not found

  • 7 replies
  • 1 has this problem
  • 120 views
  • Last reply by idnads8

more options

Since a January Firefox update, Firefox has been very slow to load websites and in many instances I get a "server not found" error message. Sometimes if I hit F5 during the slow load the website does eventually load. If I get "server not found" and hit "try again" sometimes the web site loads, sometimes not.

All Replies (7)

more options

Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop

more options

I started Firefox in Safe mode and loaded several different web sites. They all loaded but took from 5 to 10+ seconds to display. Also, the home page on several sites took up to a minute or more to stop loading.

more options

Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

more options

I think I found my problem. I checked all of my settings in Options again and noticed that "Enable DNS over HTTPS", which should have been on by default when I updated to version 74, was not checked. I checked it and now all the web [pages load quickly (less than approx. 1-2 seconds). I am not sure how this got turned off but it might have been turned off by a third party program when I tried an option to "increase internet speed" (far from it!).

more options

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems.

more options

I'm going to load bookmarked pages and other websites in the course of a morning of normal use just to make sure that checking "Enable DNS over HTTPS" consistently works. If there are no more issues with "server not found" or slow/continually loading pages than I'll mark this as solved.

more options

yes i get this problem too,, so resolve this issues i clear cache and history and update the browser jasa seo murah

Modified by idnads8