Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Po aktualizaci WIN 10 Firefox hlásí chybu "SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE" a je nepoužitelný.

  • 9 vastust
  • 1 on selline probleem
  • 1 view
  • Viimati vastas poljos

more options

Hlášená chyba: Chyba zabezpečeného spojení Při spojení s www.google.cz nastala chyba. Certifikát partnera obsahuje neplatný podpis. Kód chyby: SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE

   Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
   Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.
Hlášená chyba: Chyba zabezpečeného spojení Při spojení s www.google.cz nastala chyba. Certifikát partnera obsahuje neplatný podpis. Kód chyby: SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat. Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

All Replies (9)

more options
more options

Máš v PC správně nastaveno datum a čas? Projevuje se ta hláška i při vypnutém antiviráku?

PS:

Ahoj, po aktualizaci počítače se mi stal stejný problém a opravdu pomohlo u antiviru Eset vypnout a zapnout kontrolu protokolu SSL/TLS. Mluvila jsem i s technickou podporou Eset a ti mi potvrdili, že o tomto problému ví a poradili stejnou věc.

Muudetud poljos poolt

more options

Mám Bitdefender Internet Security, prohlížeč Edge běží normálně, tak by měl běžet i Firefox. Zkusil jsem vypnout Antivirus a Firefox hlásí chybu dál a je nepoužitelný. Čas v PC je aktuální (myslím, že se udržuje automaticky). Zjistil jsem, že řada lidí opustila používání Firefoxu a vrátila se k prohlížeči ve Windows. Takže Firefox "nejede" a je to mrzuté. Musím tedy používat Edge a asi u něho budu muset bohužel zůstat.

more options

Byl ten Defender vypnutý úplně (neběžel ani na pozadí jako proces)? Ta "kontrola protokolu SSL/TLS" v tom jde taky nastavovat? Já na té stránce žádnou hlášku nedostávám (ale ani nemám žádný antivirák).

more options

Bitdefender byl úplně vypnutý na 5 minut, pak jsem spustil Firefox. Samostatná volba "kontrola protokolu SSL/TLS" tam není. Pokud Mozila není sto udržet provozní Firefox pro normálního uživatele, tak moc nemá smysl se s ní trápit a používat jí :-(.

more options

Ak používate Windows 10 ver. 1809, tak to spôsoboval najnovší "October update 2018" . Včera vyšla opravná aktualizácia a po jej inštalácii už by to malo byť v poriadku.

more options

Nevím, co ve verze 1899. Z PC jsem vyčetl stav oper. systému: MS Windows 10 Pro, verze 10.0.17134 Build 17134 V protokolu instalací je uvedeno, že je nainstalován balíček KB4462919. Předpokládám tedy, že mám poslední verzi Windows a Firefox nadále hlásí uvedenou chybu.

Nejsem systémák, více k tomu asi nenapíši. A jsem nucen používat Edge. Jan Červinka

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu. = cejanCeJhvh5670 said

Nevím, co ve verze 1809.
more options

cejanCeJhvh5670 said

Po aktualizaci WIN 10 Firefox hlásí chybu

Chyba může být způsobena touto aktualizací. Pokud máš stále tutéž verzi Firefoxu a předtím ti to fungovalo v pořádku, tak ti tady asi nepomůžeme. Aktualizace Windows sotva mohla změnit nějaké nastavení Firefoxu.

Na druhou stranu - v poslední době Google ohlásil, že nebude uznávat certifikáty některých vydavatelů (s tím by mohla souviset ta zmíněná chybová hláška SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE). To jsou věci mezi nebem a zemí a ty tady v uživatelském fóru asi nevyřešíme.