X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Flash doesn't work even if it's installed

Posted

Hi,

I have a problem since a few days, I can't use Flash on any website, I keep getting the message "this content needs flash" or stuff like that.

I did uninstall and reinstall Flash from Adobe website for Firefox. I did check last updates for Flash AND Firefox. I did check settings to make sure Flash was activated : it is.

I did change some settings in about:config a long time ago but hadn't any troubles, could it be that ? What should I do ?

Thanks.

Hi, I have a problem since a few days, I can't use Flash on any website, I keep getting the message "this content needs flash" or stuff like that. I did uninstall and reinstall Flash from Adobe website for Firefox. I did check last updates for Flash AND Firefox. I did check settings to make sure Flash was activated : it is. I did change some settings in about:config a long time ago but hadn't any troubles, could it be that ? What should I do ? Thanks.

Chosen solution

I take it this is with all websites?

Anyway you can remember what settings you changed in about:config ?


Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

Read this answer in context 0
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4256 solutions 59602 answers

Chosen Solution

I take it this is with all websites?

Anyway you can remember what settings you changed in about:config ?


Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

I take it this is with all websites? Anyway you can remember what settings you changed in '''about:config''' ? ----------------- Make sure you are not blocking content. [https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode] {web link} by holding down the '''<Shift> ''(Mac=Options)''''' key, and then starting Firefox. A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there?