Hvad er Persona og hvordan virker det?

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Mozilla videreudvikler ikke Persona. Webstedet persona.org og dets tjenester er lukket.

Hvordan logger jeg ind på websteder med Personas

Det er let at logge ind:

1. Klik på Persona-knappen Log ind på det websted, du ønsker at få adgang til, og Persona pop-op-vinduet vil åbne.
    Browser ID button
  2. Indtast din mailadresse, og klik på næste. Persona vil logge dig ind.
Bemærk: Hvis du allerede er logget ind på Persona, vil du i stedet blive bedt om at vælge den mailadresse, du ønsker at bruge. Du skal blot klikke på knappen Log ind i pop-op vinduet for at logge ind.

Hjælp, Personas pop-up-vindue er tomt!

Hvis du klikker på knappen Log ind på et websted med Persona, og pop-up-vinduet åbner, men er tomt, så luk vinduet, og klik igen på knappen Log ind.

Hvis det ikke virker i Firefox på en computer: