Avatar for Username

Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Some add-ons not working after newest update

  • 4 απαντήσεις
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 1 προβολή
  • Τελευταία απάντηση από quality_penguins

more options

After the latest update (124.0.2), two of my add-ons (Tapermonkey and Youtube Redux) are not working, even though Firefox says they're enabled, and it is giving no indication that the add-ons aren't working, no pop-ups to enable some permission for these extensions. Both of them reformat the layout of websites to make them more usable, and using sites without them is basically impossible for me. I have tried:

  • Restarting Firefox
  • Disabling the add-ons, refreshing, enabling the add-ons, and refreshing again
  • Checking for add-on updates (everything is updated)
  • Deleting and reinstalling the add-ons
  • Restarting my computer
  • Checking the permissions in the extension menu
  • Turning off all other extensions except for one of the ones with issues
  • Reading through the FAQs and help pages and following the instructions on some of them

Nothing has worked. Every time I reload one of the sites affected by this to check if it's finally worked, the site takes a very long time to load. Since these add-ons are for different websites and both aren't working, I know that the problem is not with the sites themselves. Thank you.

After the latest update (124.0.2), two of my add-ons (Tapermonkey and Youtube Redux) are not working, even though Firefox says they're enabled, and it is giving no indication that the add-ons aren't working, no pop-ups to enable some permission for these extensions. Both of them reformat the layout of websites to make them more usable, and using sites without them is basically impossible for me. I have tried: * Restarting Firefox * Disabling the add-ons, refreshing, enabling the add-ons, and refreshing again * Checking for add-on updates (everything is updated) * Deleting and reinstalling the add-ons * Restarting my computer * Checking the permissions in the extension menu * Turning off all other extensions except for one of the ones with issues * Reading through the FAQs and help pages and following the instructions on some of them Nothing has worked. Every time I reload one of the sites affected by this to check if it's finally worked, the site takes a very long time to load. Since these add-ons are for different websites and both aren't working, I know that the problem is not with the sites themselves. Thank you.

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη quality_penguins

Επιλεγμένη λύση

Does it still happen in a new profile? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile. Make sure you stay signed out of your sync account when testing.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (4)

more options

Extensions need permission to run in private windows when the browser is in private browsing mode (aka "Never Remember History"), otherwise they won't appear in the Extensions panel.

When removing extensions, you need to reload the addons page to clear settings before reinstalling.

Moving the profile folder can break extensions, try deleting extensions.databaseSchema in about:config then restart the browser.

Χρήσιμο;

more options

I'm not using private mode, and if I was, the extension has permission to run in them anyway.

I tried removing the extension, refreshing the page and restarting Firefox for good measure, then redownloading it and restarting Firefox again, and now youtube has been stuck on a loading screen for the past 12 minutes.

I also deleted extensions.databaseSchema and restarted and that didn't help either :(

Χρήσιμο;

more options

Επιλεγμένη λύση

Does it still happen in a new profile? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile. Make sure you stay signed out of your sync account when testing.

Χρήσιμο;

more options

I tried a new profile and it worked, so I refreshed my profile and redownloaded the extensions and it's working now! Thank you so so much!!!!

Χρήσιμο;

Υποβολή ερώτησης

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις. Ξεκινήστε μια νέα ερώτηση εάν δεν διαθέτετε ακόμα λογαριασμό.