X
Πατήστε εδώ για μετάβαση στην έκδοση της ιστοσελίδας για κινητές συσκευές.

Φόρουμ υποστήριξης

Download icon messes up page downloads

Δημοσιεύτηκε

For the longest time, I could go to a page and hit CTRL+S and the entire page would save. It would save an html file and a folder with all the files needed for that page.

Since updating to version 68, when I hit CTRL+S on a page, I get a little yellow dot on the download icon. This is something that has shown up a few times - it means something didn't download. But always if I click the icon I can hit the circle arrow thingy and it will complete the download. So naturally I did that and it said the download completed. But when I went to look for it, it was not there. Sometimes the folder is there with one or two files - or no files.

But here's the wacky thing: if I DON'T attempt to refresh the download and just go to my Downloads folder - the entire page is there. The whole thing. Fully downloaded. But the little yellow dot is on the download icon and there is a circle arrow thingy saying it didn't complete. If I click that circle arrow thingy - after seeing the files had downloaded - it will tell me the download is complete, but the files will have disappeared!

If that ain't a bug, I don't know what is.

It only happens with full page downloads. Everything else downloaded in the normal way (ie right-click, etc) is properly downloaded and the icon displays as expected.

For the longest time, I could go to a page and hit CTRL+S and the entire page would save. It would save an html file and a folder with all the files needed for that page. Since updating to version 68, when I hit CTRL+S on a page, I get a little yellow dot on the download icon. This is something that has shown up a few times - it means something didn't download. But always if I click the icon I can hit the circle arrow thingy and it will complete the download. So naturally I did that and it said the download completed. But when I went to look for it, it was not there. Sometimes the folder is there with one or two files - or no files. But here's the wacky thing: if I DON'T attempt to refresh the download and just go to my Downloads folder - the entire page is there. The whole thing. Fully downloaded. But the little yellow dot is on the download icon and there is a circle arrow thingy saying it didn't complete. If I click that circle arrow thingy - after seeing the files had downloaded - it will tell me the download is complete, but the files will have disappeared! If that ain't a bug, I don't know what is. It only happens with full page downloads. Everything else downloaded in the normal way (ie right-click, etc) is properly downloaded and the icon displays as expected.
Συνημμένα στιγμιότυπα

Επιλεγμένη λύση

Thanks. I forgot that my Extensions are set to auto-update, so didn't realize something I've had forever would screw things up suddenly. For the record, NoScript is the culprit and I'm heading over there now to see if they can fix it. Thanks!

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 0
Παράθεση

Επιπρόσθετες λεπτομέρειες συστήματος

Εγκατεστημένα αρθρώματα

404 Bookmarks Download Sound Honey LastPass Livemarks NoScript Skip Redirect

Εφαρμογή

  • Πλατφόρμα χρήστη: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

Περισσότερες πληροφορίες

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17564 λύσεις 158858 απαντήσεις
Δημοσιεύτηκε

Χρήσιμη απάντηση

This could be a problem with an extension you have installed.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window
This could be a problem with an extension you have installed. Start Firefox in <u>Safe Mode</u> to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if <u>hardware acceleration</u> is causing the problem. *switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes *do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems
Σάς φάνηκε χρήσιμο; 1
Παράθεση
Δημοσιεύτηκε

Επιλεγμένη λύση

Thanks. I forgot that my Extensions are set to auto-update, so didn't realize something I've had forever would screw things up suddenly. For the record, NoScript is the culprit and I'm heading over there now to see if they can fix it. Thanks!

Thanks. I forgot that my Extensions are set to auto-update, so didn't realize something I've had forever would screw things up suddenly. For the record, NoScript is the culprit and I'm heading over there now to see if they can fix it. Thanks!
Σάς φάνηκε χρήσιμο;
Παράθεση
Κάντε μια ερώτηση

Πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να απαντήσετε στις δημοσιεύσεις. Παρακαλούμε ξεκινήστε μια νέα ερώτηση, αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό.