Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

language

  • 3 Antworten
  • 0 haben dieses Problem
  • 11 Aufrufe
  • Letzte Antwort von Dragon Lady

more options

My firefox has suddenly changed from Eng (AU) to Eng (GB) or sometimes Eng (US). This has caused me to be blocked from certain survey sites. I am also blocked because my IP address now comes out of Perth Australia instead of Hobart Tasmania. Please help. I am at a loss.

My firefox has suddenly changed from Eng (AU) to Eng (GB) or sometimes Eng (US). This has caused me to be blocked from certain survey sites. I am also blocked because my IP address now comes out of Perth Australia instead of Hobart Tasmania. Please help. I am at a loss.

Alle Antworten (3)

more options

This is from your ISP or Windows Geo locator if your blocking those location detector then it's going to give the wrong location. Also using VPN/PRoxy will give the wrong locations if your using that in the Browser Proxy that will also give the wrong locations. So you need to go back and insure your not using VPN/PRoxy or ISP blocker location to provide the accurate location as sites that use such will detect and not allow access if this happens.

more options

Is this about the Firefox user interface or about languages used for webpages ?

If the Firefox user interface (toolbars) is in the wrong language or if you want to change the current language, download Firefox in the language of your choice.

The language setting in Settings is about the language for the user interface and the preferred language for webpages.

Are you using a proxy or VPN?

You can check the connection settings.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet, select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

more options

I'm guessing interface settings. The web site is loading fine and I can even do other tasks on the site. It's strictly with the surveys. I have a vpn but not actively using it as far as I know. It has been happening for the past month and seems to be a firefox problem. but there has been at least one update since this started. Not sure about the proxy but don't think I am using any. I'm in Australia and this particular site's problem seems to be affecting only other Australians because it's not just happening to me. It used to have an Australia-specific site but they updated their site so now we go through the UK version if that makes any sense. Thanks for the help - appreciate it.