Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Nummer anzurufen, sie per SMS zu kontaktieren oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefox glitching images

  • 4 Antworten
  • 1 hat dieses Problem
  • 14 Aufrufe
  • Letzte Antwort von FredMcD

more options

Recently, I am seeing some images glitching when browsing in Firefox. For example, when I try to use Figma, images in my canvas glitch. I attached a screenshot as example.

Glad if anyone can help me.

Angefügte Screenshots

Ausgewählte Lösung

Fixed it.

I apparently I had changed some settings in about:config that was causing the problem. I reset everything and now it's working fine.

Thanks for the help! :)

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (4)

more options

Is this with all websites/pages, some, a few?


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

Hilfreich?

more options

So far, I noticed this problem in figma.com and canva.com.

I cleaned all the cookies and cached data and still had the problem. Then, when I restarted Firefox in Safe Mode and tried to use Figma, I got this error: "We can't open this file because WebGL isn't supported, or is disabled, in your browser. If your browser supports WebGL, check out this help article to find out how to enable it."

I also tried disabling hardware acceleration, but that didn't worked either.

Weird thing is that it was working fine a few days ago.

Btw, I'm using Linux (Ubuntu). I don't if that has anything to do with the problem.

Hilfreich?

more options

Ausgewählte Lösung

Fixed it.

I apparently I had changed some settings in about:config that was causing the problem. I reset everything and now it's working fine.

Thanks for the help! :)

Hilfreich?

more options

That was very good work. Well Done.

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.