Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Video not working for certain sites

  • 2 svar
  • 1 har dette problem
  • 2115 visninger
  • Seneste svar af lolarayyy

more options

I recently got a new computer, and in trying to get all my old accounts and what not synced up, I noticed that Twitter videos weren't playing for me and giving me a generic "The video could not be played", which was odd and annoying, but not the end of the world. I then went over to Twitch and got the "Your browser encountered an error while decoding the video. (Error #3000)". Meanwhile, Youtube works perfectly fine.

I tried clearing cache/cookies, tried on incognito mode in case it was an issue with one of my extensions, all to no avail - when I swapped over to Edge just to check if it was a computer issue versus a Firefox issue, both sites functioned in Edge just fine. Is there anything else I can try troubleshooting in Firefox to see what's causing this short of trying to uninstall/reinstall again?

I recently got a new computer, and in trying to get all my old accounts and what not synced up, I noticed that Twitter videos weren't playing for me and giving me a generic "The video could not be played", which was odd and annoying, but not the end of the world. I then went over to Twitch and got the "Your browser encountered an error while decoding the video. (Error #3000)". Meanwhile, Youtube works perfectly fine. I tried clearing cache/cookies, tried on incognito mode in case it was an issue with one of my extensions, all to no avail - when I swapped over to Edge just to check if it was a computer issue versus a Firefox issue, both sites functioned in Edge just fine. Is there anything else I can try troubleshooting in Firefox to see what's causing this short of trying to uninstall/reinstall again?

Valgt løsning

If your version of Windows does not bundle media components -- this is more of an issue in Europe than in North America -- you probably need to install a media feature pack. This article has more info:

Fix video and audio problems on Firefox for Windows N editions.

If that isn't the issue, I have a copy of YouTube's old feature support test page on my website. Normally these will all say either supported or probably. Does your Firefox list any unsupported items:

https://www.jeffersonscher.com/sumo/html5-video.html

Læs dette svar i sammenhæng 👍 2

Alle svar (2)

more options

Valgt løsning

If your version of Windows does not bundle media components -- this is more of an issue in Europe than in North America -- you probably need to install a media feature pack. This article has more info:

Fix video and audio problems on Firefox for Windows N editions.

If that isn't the issue, I have a copy of YouTube's old feature support test page on my website. Normally these will all say either supported or probably. Does your Firefox list any unsupported items:

https://www.jeffersonscher.com/sumo/html5-video.html

more options

Ahh, that was it - thank you!