Siden Nyt faneblad - vis, skjul og tilpas de mest besøgte websteder

Når du åbner et nyt faneblad i Firefox, vises som standard dine mest besøgte websider, populære artikler på Pocket, websider du har besøgt eller gemt et bogmærke til for nylig, samt nyheder fra Mozilla (vi kalder dem notitser). Du kan tilpasse siden nyt faneblad ved at følge vejledningen nedenunder.

Fliserne, der vises i afsnittene Mest besøgte websider, Anbefalet af Pocker og Fremhævede (websider, du har besøgt eller gemt et bogmærke til for nylig) på siden Nyt faneblad, ændres ud fra din browsing-adfærd, og du kan desuden fastgøre eller fjerne bestemte fliser.

Bemærk: Du kan ændre eller slå visningen af fliser på et nyt faneblad fra, og du kan ændre, hvor mange rækker med fliser der vises i afsnittet Mest besøgte websider. Det kan du læse om i artiklen Vis eller skjul fliser på Nyt faneblad.

Flyt eller fjern et afsnit

1. Hold musemarkøren over et afsnit med fliser, og klik på menuen (tre prikker), der vises i det øverste højre hjørne af afsnittet.
    Fx60NewTab-SectionMenuButton
  2. Herfra kan du vælge at flytte, sammenfolde eller fjerne afsnittet.

Tilpas dine mest besøgte websider

Dine mest besøgte websider er de websider, du besøger mest, og de websider, du har fastgjort for nem adgang. Disse websider vises også, når du klikker i adressefeltet for at starte en søgning.

Tilføj en webside

1. Hold musemarkøren over afsnittet Mest besøgte websider, og klik på menuen (tre prikker), der vises i det øverste højre hjørne af afsnittet.
  2. Klik på Tilføj ny webside.
    Fx60NewTab-TopSitesSectionMenu
  3. Indtast en titel og URL til siden, og klik så på knappen Tilføj.
  4. En flise med det første bogstav fra titlen vises blandt dine mest besøgte websider.

Fastgør en mest besøgt webside

Sådan fastgør du en webside:

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Fastgør.
  3. Et ikon af en knappenål vises ved den fastgjorte webside.
    pinned tile 57

Frigør en mest besøgt webside

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Frigør.

Fjern en mest besøgt webside

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Afvis.

Flyt en mest besøgt webside

Klik og hold på en flise, og træk den hen på en anden placering.

drag top site 59

Vis flere eller færre af dine mest besøgte websider

1. Hold musemarkøren over Mest besøgte websider, indtil knappen Rediger vises.
    edit top sites 57
  2. Vælg mellem følgende muligheder:
    • Knappen Vis flere tilføjer en række med mest besøgte websteder.
    • Knappen Vis færre fjerner en række med mest besøgte websteder.
    • Med knappen Tilføj kan du tilføje en bestemt webside til listen med mest besøgte websider ved at indtaste et link og en titel til websiden. Websider du tilføjer bliver automatisk fastgjorte.
  3. Klik på knappen Færdig, når du er færdig.

Anbefalet af Pocket

Pocket, der nu er en del af Mozilla, bringer dig de bedste historier på nettet direkte til siden Nyt faneblad. Herfra kan du gemme artikler, fjerne dem, eller åbne dem i et nyt faneblad. Du kan endda udforske flere historier ved at klikke på kategorierne på siden Nyt faneblad.

Anbefalet af Pocket er i øjeblikket kun tilgængelig i USA, Canada og Tyskland. Sponsorerede historier er i øjeblikket kun tilgængelige i USA. Vi arbejder på at gøre dem tilgængelige i flere lande.

Gem eller bogmærk en Pocket-historie

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen og vælg en af følgende:
    • Bogmærk: Du vil blive bedt om at give dit bogmærke et navn og mærkater.
    • Gem til Pocket:Du vil blive bedt om at oprette en gratis Pocket-konto eller logge ind, hvis du allerede har en konto. Du kan evt. logge ind med en Firefox-konto.
  3. Klik på knappen Færdig, når du er færdig.

Åbn en webside i et nyt vindue

Vil du læse en artikel med det samme? Du kan åbne det i et nyt vindue.

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på Åbn i et nyt windue eller Åbn i et nyt privat vindue, hvis du ikke vil have gemt besøget i din browser-historik.

Fjern en anbefalet artikel

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen, og klik så på Afvis for at fjerne den fra anbefalingerne fra Pocket.
Har du spørgsmål? Så læs Pocket Recommendations in Firefox FAQ.

Fremhævede

Fremhævede websider er websider, du har besøgt eller gemt et bogmærke til for nylig. Firefox viser, om en webside er fremhævet fordi du har bogmærket eller besøgt den.

highlights indicator 57

Gem eller bogmærk en fremhævet webside

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen, og vælg en af følgende:
    • Bogmærk: Du vil blive bedt om at give dit bogmærke et navn og mærkater.
    • Gem til Pocket: Du vil blive bedt om at oprette en gratis Pocket-konto eller logge ind, hvis du allerede har en konto. Du kan evt. logge ind med en Firefox-konto.
  3. Klik på knappen Færdig, når du er færdig.

Åbn en fremhævet webside i et nyt vindue

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på Åbn i et nyt vindue eller Åbn i et nyt privat vindue, hvis du ikke vil have gemt besøget i din browser-historik.

Fjern en fremhævet webside

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen, og klik så på Afvis for at fjerne den fra oversigten med fremhævede websider. Du kan også klikke på Slet fra historik for at fjerne fremhævede websider fra din browser-historik.