Siden Nyt faneblad - vis, skjul og tilpas de mest besøgte websteder

Når du åbner et nyt faneblad, vil Firefox som standard vise dine mest besøgte websider eller forslag til websider som miniaturer. Lær at tilpasse siden til dine egne behov ved at fastgøre eller fjerne websider, flytte rundt på dem, eller slår miniaturerne fra.

Fastgør, tilføj, fjern og flyt websider på siden Nyt faneblad

Du kan let fastgøre, fjerne og flytte miniaturerne for at tilpasse siden Nyt faneblad.

Fastgør en webside

• Klik på tegnestiften øverst til venstre på den miniature, du vil låse fast på dens nuværende placering.
    Pin site - Win
Tip: Indstil Firefox Sync til at synkronisere dine fastgjorte faneblade til alle dine computere og enheder.

Tilføj en webside

Du kan føje en bogmærket webside til miniaturerne ved at trække bogmærket ud på siden fra vinduet Bogmærker og historik.

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Træk bogmærket ud til den ønskede placering på siden.
    Add Bookmark to New Tab Page Add Bookmark to New Tab Page - Mac Add Bookmark to New Tab Page - Lin

Fjern en webside

• Klik på "X" øverst til højre på den miniature, du vil slette fra siden.
    Delete site - Win
Bemærk: Hvis du ved en fejl får slettet en webside, kan du få den tilbage ved at klikke på Fortryd øverst på siden. Hvis du har slettet flere websider, kan du klikke på Gendan alle.

Flyt en webside

• Klik og træk en miniature hen på den ønskede placering. Miniaturen vil blive fastgjort på den nye placering.
    Rearrange sites - Win Rearrange sites - Mac Rearrange sites - Lin Drag tile 29 - Win Drag tile 29 - Mac Drag tile 29 - Lin

Skjul siden Nyt faneblad

Hvis ikke du ønsker at få vist de mest besøgte websider, når du åbner et nyt faneblad, så kan du let skjule dem:

• Du kan slå siden Nyt faneblad fra og til ved at klikke på ikonet øverst til højre på siden.Du kan slå siden Nyt faneblad fra ved at klikke på tandhjulet øverst til højre på siden og så vælge Tom i menuen.
    Hide New Tab - Win Hide New Tab - Mac Hide New Tab - Lin Hide tiles 29 - Win Hide tiles 29 - Mac Hide tiles 29 - Lin tiles off 33

Du kan også helt deaktivere funktionen, hvis du vil forhindre andre i at kunne se dine miniaturer.

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.

• Advarselssiden "Garantien dækker muligvis ikke her!" vises måske. Klik på knappen Jeg lover at være forsigtig! for at fortsætte til siden about:config.
  2. Skriv browser.newtab.url i søgelinjen.
  3. Dobbeltklik på browser.newtab.url, og ændr værdien fra about:newtab til about:blank. Alternativt kan du ændre værdien til about:home, hvis du vil have vist Firefox-startsiden, eller du kan indtaste adressen til enhver webside, du vil have vist på et nyt faneblad, fx http://mozilladanmark.dk/.
  4. Klik på knappen OK, og luk fanebladet about:config.

Oplever du problemer?

Del denne artikel: <a href="http://mzl.la/1xKt6qV">http://mzl.la/1xKt6qV</a>