Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser

Bemærk: Denne artikel gælder ikke for din version af Firefox. Du skal have den nyeste Firefox release-version, som kan hentes fra mozilla.org/firefox.

Hvis du ikke ønsker at bruge den indbyggede PDF-læser, kan du i stedet bruge en anden PDF-læser, som fx Adobe Reader, Nitro PDF Reader eller Sumatra PDFAdobe Reader, MozPlugger eller KParts pluginMac OS programmet Preview eller Schubert|it PDF Browser Plugin.

For at skifte fra den indbyggede PDF-læser til en anden PDF-læser:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og vælg Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og vælg Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og vælg Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og vælg Indstillinger.Præferencer.

2. Vælg Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen og klik på den, så den er markeret.
  4. Klik på pilen i rullemenuen under kolonnen Handling for ovenstående linje, og vælg den ønskede PDF-læser.

PDFviewer&plugin-Fx19
    Bemærk: Hvis du vil se PDF-filer i Firefox ved hjælp af et plugin i stedet for et eksternt program til visning af PDF-filer, vælg Brug PDF-læser (i Firefox).
  5. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduet.Klik på Luk for at lukke præferencevinduet.Luk indstillingsvinduet.