Sådan skifter du standardbrowser i Windows 10

Denne artikel gælder kun for Windows 10.
Når du opgraderer til Windows 10, kan du uforvarende komme til at sætte Microsoft Edge som din standardbrowser. Følg disse trin for at gøre Firefox til din standardbrowser igen.

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og klik så på knappen Sæt som standardSæt som standard….
    default 38 Fx56GeneralPanelStartup-MakeDefaultBrowser Fx57GeneralPanelStartup-MakeDefault Fx61GeneralPanelStartup-MakeDefault
  3. Appen Windows-indstillinger åbnes med skærmen Vælg standardapps.
  4. Rul ned, og klik på punktet under Webbrowser. Ikonet vil enten sige Microsoft Edge eller Vælg din standardbrowser.
    default apps win10
  5. Klik på Firefox på skærmen Vælg en app for at sætte den som standardbrowser.
    firefox default 10
  6. Firefox er nu registreret som din standardbrowser. Luk vinduet for at gemme dine ændringer.