Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser

Du kan benytte en tredjeparts PDF-læser i stedet for at bruge den, der er indbygget i Firefox. Sådan vælger du en anden PDF-læser:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og rul ned til afsnittet Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen, og klik på linjen for at markere den.
  4. Klik på pilen under kolonnen Handling i ovenstående linje, og vælg den ønskede PDF-læser i rullemenuen.
    applications 57 applications-fx57-pdf Fx57Applications-pdf-win7 Fx61Applications-pdf-win7
  5. Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.