Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser

Bemærk: Denne artikel gælder ikke for din version af Firefox. Du skal have den seneste Firefox release-version, som kan hentes fra mozilla.org/firefox.

Hvis du ikke ønsker at bruge den indbyggede PDF-læser, kan du i stedet bruge en anden PDF-læser, som fx Adobe Reader, Nitro PDF Reader eller Sumatra PDFAdobe Reader, MozPlugger eller KParts pluginMac OS programmet Preview eller Schubert|it PDF Browser Plugin.

For at skifte fra den indbyggede PDF-læser til en anden PDF-læser:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Vælg Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen og klik på den, så den er markeret.
  4. Klik på pilen i rullemenuen under kolonnen Handling for ovenstående linje, og vælg den ønskede PDF-læser.

PDFviewer&plugin-Fx19
    Bemærk: Hvis du vil se PDF-filer i Firefox ved hjælp af et plugin i stedet for et eksternt program til visning af PDF-filer, vælg Brug PDF-læser (i Firefox).
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKv1eW