Sådan bruger du en anden PDF-læser i stedet for den indbyggede PDF-læser

Du kan benytte en tredjeparts PDF-læser i stedet for at bruge den, der er indbygget i Firefox. Sådan vælger du en anden PDF-læser:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuen Firefox i menulinjen, og klik så på Indstillinger....Klik på menuen Rediger øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Præferencer.

Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.

2. Klik på Programmer.
  3. Find Portable Document Format (PDF) i listen, og klik på linjen for at markere den.
  4. Klik på pilen i rullemenuen under kolonnen Handling i ovenstående linje, og vælg den ønskede PDF-læser.
    ApplicationsPDF Fx47Applications-PDFwin7
    Bemærk: Hvis du vil have vist PDF-filer i Firefox ved hjælp af et plugin i stedet for et eksternt program til visning af PDF-filer, så vælg Brug PDF-læser (i Firefox). Læs mere i artiklen Se PDF-filer i Firefox uden at hente dem.
  5. Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke præferencevinduetLuk indstillingsvinduet Klik på knappen OK for at lukke indstillingsvinduetKlik på knappen Luk for at lukke indstillingsvinduetLuk indstillingsvinduet Luk fanebladet Indstillinger (about:preferences). Ændringer gemmes automatisk.