Ryd tidligere søgninger fra søgefeltet

Søgefeltet findes til højre for adressefeltet.

Clear Search Bar History - Win 1

Med tiden kan søgefeltets historik i Firefox vokse sig ret stor. Hvis det er nødvendigt, kan du rydde søgninger fra søgefeltets historik. Denne artikel forklarer, hvordan det gøres.

Sådan rydder du alle søgninger

For at rydde alle søgninger:

1. Klik på menuknappen new fx menu for at åbne menuen.
  2. Klik på Historik.
    history menu 29
  3. Klik på Ryd seneste historik…
    clear history 29
  4. En dialogboks åbnes. Vælg hele min historik i rullemenuen Fjern. Sørg for, at der er en markering ud for Formular- og søgehistorik.
    clear all history
  5. Klik på knappen Ryd nu for at afslutte.

Sådan rydder du enkelte søgninger

For at rydde enkelte søgninger:

1. Klik i søgefeltet.
  2. Tryk på tasterne og for at rulle i listen med søgninger.
  3. Tryk på Shift+Delete for at slette den markerede søgning.

Del denne artikel: http://mzl.la/1NTNF5A