Ryd tidligere søgninger fra søgefeltet

Søgelinjen er som standard blevet fjernet i version 57 og nyere versioner. Hvis du vil have søgelinjen tilbage, så læs artiklen Søgefeltet er forsvundet - Sådan får du det tilbage.

Søgelinjen finder du til højre for adressefeltet.

SearchBar-fx34 search box toolbar 57

Med tiden kan søgefeltets historik i Firefox vokse sig ret stor. Hvis det er nødvendigt, kan du rydde søgninger fra søgefeltets historik. Denne artikel forklarer, hvordan det gøres.

Sådan rydder du alle søgninger

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon . Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  2. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så hele min historik. Sørg for, at der er et flueben ud for Formular- og søgehistorik .
    clear all history
  3. Klik på knappen Ryd nu for at afslutte.
  1. Klik på menuknappen new fx menu for at åbne menuen.
  2. Klik på Historik.
    history menu 29
  3. Klik på Ryd seneste historik…
    clear history 29
  4. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg så hele min historik. Sørg for, at der er et flueben ud for Formular- og søgehistorik.
    clear all history
  5. Klik på knappen Ryd nu for at afslutte.

Sådan rydder du enkelte søgninger

For at rydde enkelte søgninger:

1. Klik i søgefeltet.
  2. Tryk på tasterne og for at rulle i listen med søgninger.
  3. Tryk på Shift+Delete for at slette den markerede søgning.