Fjern websteder fra listen under adressefeltet

Når du indtaster i adressefeltet, viser Firefox en liste over websider. Denne artikel beskriver, hvordan du kan fjerne enkelte adresser eller alle adresser fra listen.

Fjern alle adresser til et enkelt websted fra listen

1. Klik på knappen Arkiv 57 library icon , klik på Historik, og klik så på Vis al historik nederst i menuen for at åbne vinduet ArkivKlik på menuknappen New Fx Menu , klik på Historik, og klik så på Vis al historik for at åbne vinduet Bogmærker og historikArkiv.
  2. Indtast adressen til webstedet, du vil have fjernet, i søgefeltet øverst til højre, og tryk så på tasten EnterRetur.
  3. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på det websted, som du vil fjerne, og klik så på Glem alt om dette websted.
    History Win6 History Mac6 History Lin6
    Bemærk: Glem alt om dette websted vil fjerne alle spor af webstedet fra din historik. Læs mere i artiklen Ryd historik med oplysninger om besøgte websteder, søgninger og filhentninger.
  4. Luk vinduet Bogmærker og historik.

Fjern en enkelt adresse fra listen

1. Klik på rullemenu-pilen i adressefeltet.
    Remove Website Address Bar
  2. Tryk på tasten indtil den uønskede adresse er markeret.
  3. Du fjerner adressen ved at trykke og holde på tasten Skift og så trykke på tasten SletDelete.

Fjern alle adresser fra listen

Bemærk: Nogle adresser er markeret med en stjerne. Det er adresser, som du har bogmærket, og de stammer ikke fra din historik. Hvis du vil have fjernet bogmærker fra listen, skal du ændre i dine indstillinger, læs mere herom i afsnittet Skift dine indstillinger for adresselinjen i artiklen om adresselinjen.

1. Klik på menuknappenn new fx menu , og klik så på Historik.
  2. Klik på Ryd seneste historik… for at åbne dialogboksen Ryd historik.
  3. I rullemenuen Fjern skal du vælge hele min historik.
  4. Klik på pilen ud for Detaljer for at få vist en liste over ting, der kan ryddes. Sørg for, at der er flueben ud for Browser- og filhentningshistorik.
    Tip: Sørg for at fjerne flueben ud for ting, du ikke vil have ryddet. Læs mere i artiklen Ryd historik med oplysninger om besøgte websteder, søgninger og filhentninger.
    Clear Browsing Download History Win Clear Browsing Download History Lin
  5. Klik på knappen Ryd nu.

Fejlfinding

Stjernemarkerede adresser findes stadig på listen

De stjernemarkerede adresser er sider, du har bogmærket. Hvis du vil have fjernet bogmærker fra listen, skal du ændre i dine indstillinger, læs mere herom i afsnittet Skift dine indstillinger for adresselinjen i artiklen om adresselinjen.