Om fliser på siden Nyt faneblad

Når du åbner et nyt faneblad, gør Firefox det nemt for dig at få adgang til fantastisk indhold. Siden indeholder fx links til websider, som du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig sammen med links til populært indhold på nettet. Siden Nyt faneblad er standardstartsiden i Firefox, med mindre du har angivet en anden startside.

new tab page 57New Tab Fx89Fx90NewTab

Når du bruger Firefox for første gang, vil du se links til populære websteder og søgetjenester. De vil efterhånden blive udskiftet med Mest besøgte websiderGenveje, som er links til websteder, du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig. De viste websider baseres på oplysninger fra din historik.

Læs mere om, hvordan siden Nyt faneblad kan tilpasses: