Om fliser på siden Nyt faneblad

Når du åbner et nyt faneblad, gør Firefox det nemt for dig at få adgang til fantastisk indhold. På siden Nyt faneblad finder du links til websider, som du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig sammen med links til populære websider og artikler. Siden Nyt faneblad er også standardstartsiden i Firefox, med mindre du har angivet en anden startside.

new tab page 57

Når du bruger Firefox for første gang, vil du se links til populære websteder og søgetjenester. De vil efterhånden blive udskiftet med links til websider, som du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig. De viste sider baseres på oplysninger fra din historik. Blandingen af ofte og nyligt besøgte sider kaldes frecency (en blanding af ordene frequency og recency).

På siden Nyt faneblad viser Firefox links til websteder i form af miniaturer eller logoer, også kaldet "fliser".

tiles 39

Når du bruger Firefox første gang, vil du få vist links til Mozillas websider. De vil efterhånden blive udskiftet med links til websider, som du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig. De viste sider baseres på oplysninger fra din historik. Blandingen af ofte og nyligt besøgte sider kaldes frecency (en blanding af ordene frequency og recency).

Du kan tilpasse siden Nyt faneblad efter dine ønsker. Læs nedenstående artikler for at lære hvordan: