Om fliser på siden Nyt faneblad

Når du åbner et nyt faneblad, gør Firefox det nemt for dig at få adgang til fantastisk indhold. Siden indeholder fx links til websider, som du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig sammen med links til populært indhold på nettet. Siden Nyt faneblad er standardstartsiden i Firefox, med mindre du har angivet en anden startside.

new tab page 57

Når du bruger Firefox for første gang, vil du se links til populære websteder og søgetjenester. De vil efterhånden blive udskiftet med links til websider, som du ofte besøger, eller som du har besøgt for nylig. De viste sider baseres på oplysninger fra din historik. Blandingen af ofte og nyligt besøgte sider kaldes frecency (en blanding af ordene frequency og recency).

Du kan tilpasse siden Nyt faneblad efter dine ønsker. Læs nedenstående artikler for at lære hvordan: