Navigationsknapper som fx Fremad, Tilbage og Hjem mangler

Navigationslinjen indeholder knapperne Tilbage, Fremad og andre navigationsknapper sammen med adressefeltet og søgefeltet. Hvis du mangler nogle af elementerne på den, kan du finde hjælp til at få dem tilbage i denne artikel.

Knappen Fremad vises kun, når det er nødvendigt

Knappen Fremad vises kun, når der er en side at gå fremad til. Hvis du ikke tidligere er gået tilbage på en side, er der ikke noget at gå fremad til, og knappen Fremad vil så være skjult.

Gendannelse af standardknapperne

Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på menupunktet Tilpas.

1. Klik på knappen Gendan standarder:

restore menu Standardknapperne skulle nu vises i navigationslinjen. Hvis du vil ændre placeringen af de enkelte elementer, kan du finde hjælp til det i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer. Hvis dine knapper i navigationslinjen stadig mangler, så læs næste afsnit.

Kontrollér om en tilføjelse driller

En udvidelse eller et tema kan forhindre navigationslinje-elementer i at blive vist. Du kan finde hjælp til at kontrollere, om det er tilfældet, i artiklen Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer.

Nulstil Firefox

Hvis løsningerne ovenfor ikke hjalp, kan du nulstille Firefox til sin oprindelige tilstand, mens dine vigtige data ikke berøres.

Bemærk: Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand. Hvis du ikke kan finde knappen Nulstil Firefox i din version af Firefox, kan du i stedet foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil. Vejledning til oprettelse af en ny profil.