Knappen Glem - Slet hurtigt din browserhistorik i Firefox

Slet din browserhistorik fra værktøjslinjen. Firefox har en knap, der hedder Glem. Med den kan du slette din browserhistorik for et bestemt tidsrum, uden at det påvirker resten af dine informationer.

Sådan gør du:

1. Tilføj først knappen Glem til din værktøjslinje. Du behøver kun at udføre dette trin én gang!
    • Klik på menuknappen Fx57Menu.
    • Klik på 57customize-icon.png Tilpas….
    • Træk knappen Glem forget button 57 fra udvalget af knapper op på værktøjslinjen, og klik så på knappen Færdig.
  2. Når du har brug for at rydde din seneste browserhistorik, kan du klikke på knappen Glem forget button 57 på din værktøjslinje.
  3. Vælg den tidsramme, du vil glemme (Fem minutter, To timer, eller 24 timer), og klik så på den røde knap Glem!. Vigtigt: De valgte data slettes, når du klikker på knappen. De kan ikke gendannes.
    forget button controls 57
  4. Firefox rydder historik og cookies fra den valgte periode, lukker dine åbne faneblade og genåbner et nyt, tomt vindue.
Firefox har andre privatlivsfunktioner, så du kan slette endnu flere af dine informationer, inklusive adgangskoder og webstedsspecifikke indstillinger.