Knappen Glem - Slet hurtigt din browserhistorik i Firefox

Advarsel: Bruger du denne funktion, slettes alle cookies, ikke kun dem fra det valgte tidsrum. Det skyldes en fejl i Firefox version 110. Problemet er løst i Firefox version 110.0.1.

Ryd din browserhistorik fra værktøjslinjen. Firefox har en valgfri knap, der hedder Glem. Med den kan du rydde dine cookies og din browserhistorik for et bestemt tidsrum, uden at det påvirker resten af dine informationer. Sådan gør du det med nogle få klik:

1. Tilføj først knappen Glem til din værktøjslinje. Du behøver kun at udføre dette trin én gang!
    • Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Flere værktøjer, og klik så på Tilpas værktøjslinje…
    • Træk knappen Glem forget button 57 fra siden med udvalget af knapper op på værktøjslinjen, og klik så på knappen Færdig.
  2. Når du har brug for at rydde din seneste browserhistorik, kan du klikke på knappen Glem forget button 57 på din værktøjslinje.
  3. Vælg den tidsramme, du vil glemme (Fem minutter, To timer, eller 24 timer), og klik så på den røde knap Glem!.
    forget button controls 57
Vigtigt: De valgte data slettes permanent, når du klikker på knappen. De kan ikke gendannes.

Firefox rydder historik og cookies fra den valgte periode, lukker dine åbne faneblade og genåbner et nyt, tomt vindue.

Hvis du vil vide, hvordan du rydder endnu mere information fra Firefox, så læs artiklen Ryd historik med oplysninger om besøgte websteder, søgninger og filhentninger.