Knappen Glem - Slet hurtigt din browserhistorik i Firefox

Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Firefox giver dig endnu mere kontrol over dit privatliv. Den nye version af Firefox har en knap, der hedder Glem. Med den kan du slette din browserhistorik for et bestemt tidsrum, uden at det påvirker resten af dine informationer.

Sådan gør du:

1. Tilføj først knappen Glem til din værktøjslinje. Du behøver kun at udføre dette trin én gang!
    • Klik på menuknappen new fx menu .
    • Klik på +Customize nederst i menuen.
    • Træk knappen Glem forget button gray fra skuffen Flere værktøjer og funktioner hen på værktøjslinjen, og klik så på Afslut tilpasning.
  2. Når du har brug for at rydde din seneste browserhistorik, kan du klikke på knappen Glem forget button gray på din værktøjslinje.
  3. Vælg den tidsramme, du vil glemme (Fem minutter, To timer, eller 24 timer), og klik så på den røde knap Glem!.Vigtigt: De valgte data slettes, når du klikker på knappen. De kan ikke gendannes.
    forget controls
  4. Firefox rydder historik og cookies fra den valgte periode, lukker dine åbne faneblade og genåbner et nyt, tomt vindue.
Firefox har andre privatlivsfunktioner, så du kan slette endnu flere af dine informationer, inklusive adgangskoder og webstedsspecifikke indstillinger.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.