Hvordan sletter jeg et bogmærke?

Denne artikel hjælper dig med at slette bogmærker i Firefox.

Hvis du har opsat Firefox Sync til at synkronisere dine bogmærker, vil bogmærker, du sletter på én enhed, også blive slettet på de synkroniserede enheder.

Slet et enkelt bogmærke

1. Besøg den bogmærkede side, som du vil fjerne.
  2. Klik på stjerne-ikonet i højre side af adressefeltet. Boksen Rediger dette bogmærke vil blive vist.

Delete Bookmark Win1

3. Klik på knappen Fjern bogmærke.

Delete Bookmark Win2

1. Besøg den bogmærkede side, som du vil fjerne.
  2. Klik på stjerne-ikonet til højre for søgefeltet.
  3. Klik på knappen Fjern bogmærke.
    remove single

Slet mere end ét bogmærke eller en mappe

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

2. Klik på den ønskede mappe i ruden til venstre. Mappens indhold vises så i ruden til højre.
  3. Klik på det bogmærke, du vil slette, i ruden til højre. Tryk og hold på tasten Ctrl for at markere mere end ét bogmærke.Tryk og hold på tasten Kommando for at markere mere end ét bogmærke.
  4. Når du har markeret de uønskede bogmærker, så klik på knappen Organiserikonet d7a1d14cc7b5aa780656b5967aad6fbf-1252026590-54-1.png , og klik så på menupunktet Slet.

Delete Bookmark Win3

remove mult
remove bookmarks mac
delete bookmarks linux

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKryNt