Hvad skete der med menuerne Filer, Rediger og Vis?

Hvis menuerne Filer, Rediger og Vis mangler, er det som regel fordi, menulinjen er skjult, Firefox er i fuldskærmstilstand, eller fordi filen med informationer om dine værktøjslinjer er ødelagt. Vi viser dig, hvordan alle af disse problemer kan løses.

Hvis menuerne Filer, Rediger og Vis mangler, er det som regel fordi, Firefox er i fuldskærmstilstand eller ikke er det valgte program. Vi viser dig, hvordan disse problemer kan løses.

Bemærk: Hvis andre værktøjslinjer eller knapper mangler, så læs artiklen Navigation buttons like back, home, bookmarks and reload are missing.

Vis menulinjen igen

Hvis du har knappen Firefox øverst til venstre i vinduet i stedet for menuerne Filer, Rediger og Vis, betyder det, at menulinjen er skjult. Knappen Firefox samler de mest almindelige funktioner fra disse menuer på ét sted. Hvis du vil, kan du selvfølgelig bruge de gamle menuer.

• Bare højreklik på et tomt område af fanebladslinjen, og klik så på Menulinje i genvejsmenuen.
    Menu Bar - Win
  1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Tilpas.
  2. Klik på Vis / skjul værktøjslinjer nederst på skærmen, og klik så på Menulinje.
    Show Menu 29 - Win Show Menu 29 - Lin
  3. Klik på den grønne knap Forlad tilpasning.
Har du ikke brug for at se menulinjen hele tiden? Tryk på tasten Alt for midlertidigt at se de gamle menuer.
Har du brug for at se menulinjen, mens du bruger en skærmlæser? Tryk på tasterne Alt og V samtidigt, og tryk så på tasten V efterfulgt af M.

Deaktiver fuldskærmstilstand

Sådan forlades fuldskærmstilstand, så du igen kan se menulinjen.

• Flyt markøren til toppen af skærmen, og klik på ikonet Fuldskærm 1ac02852251f68821c5828d6ae805417-1258684309-723-3.png for at gendanne Firefox-menuen til normal størrelse og se menulinjen.
  1. Flyt markøren til toppen af skærmen.
  2. Højreklik på et tomt område af fanebladslinjen.
  3. Klik på Afslut fuldskærmstilstand
  1. Flyt markøren til toppen af skærmen for at få værktøjslinjen frem.
  2. Klik på menuknappen new FX menu til højre for værktøjslinjen, og klik så på knappen Fuldskærm.
    Fullscreen 29 Win Fullscreen 29 Lin
  • Klik på menuknappen new FX menu til højre for værktøjslinjen, og klik så på knappen Fuldskærm.
    Fullscreen 29 Mac

Firefox er ikke det aktive program

Din Mac vil altid vise menulinjen for det aktive program. Kontrollér navnet ved siden af Apple-menuen 7fbbe94f1e8c1f2d1f6ea6dd93c1901d-1266954982-393-1.png i øverste venstre hjørne af skærmen. Hvis der ikke står "Firefox", så klik et hvilket som helst sted i Firefox-vinduet for at gøre Firefox til det aktive program.

Genopret ødelagte værktøjslinjer og knapper

Hvis filen med informationer om dine værktøjslinjer er blevet ødelagt, så brug funktionen Nulstil i Firefox for at gendanne de oprindelige værktøjslinjer og knapper.

Hvis filen med informationer om dine værktøjslinjer er blevet ødelagt, så brug funktionen Genindlæs i Firefox for at gendanne de oprindelige værktøjslinjer og knapper.

Bemærk: Når du bruger funktionen genindlæs, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet.Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet.Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet. Fanebladsgrupper, åbne faneblade og vinduer vil ikke blive gemt, og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet og klik så på Teknisk information….Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Gå over til under-menuen Hjælp, og vælg Teknisk information….Klik på menuen Hjælp i menulinjen og klik så på Teknisk information….
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesarket der glider ned.
  4. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på hjælp Help-29 .
  2. Klik på Teknisk information... i menuen Hjælp.
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  3. Klik på knappen Nulstil Firefox… i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  5. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox (den virker ikke i andre browsere). Knappen findes også øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).

1. Klik på knappen Nulstil Firefox i vinduet, der åbnes.
  2. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil FirefoxGenindlæs FirefoxNulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrXPZ