Hvad skete der med menuerne Filer, Rediger og Vis?

Hvis menuerne Filer, Rediger og Vis mangler, er det som regel fordi, menulinjen er skjult, Firefox er i fuldskærmstilstand, eller fordi filen med informationer om dine værktøjslinjer er ødelagt. Vi viser dig, hvordan alle af disse problemer kan løses.

Hvis menuerne Filer, Rediger og Vis mangler, er det som regel fordi, Firefox er i fuldskærmstilstand eller ikke er det valgte program. Vi viser dig, hvordan disse problemer kan løses.

Bemærk: Hvis andre værktøjslinjer eller knapper mangler, så læs artiklen Navigationsknapper som fx Fremad, Tilbage og Hjem mangler.

Vis menulinjen igen

1. Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Tilpas….
  2. Klik på knappen Værktøjslinjer nederst på skærmen, og klik så på Menulinje.
    menu bar customize 57
  3. Klik på knappen Færdig for at gemme dine ændringer.
  1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Tilpas.
  2. Klik på Vis / skjul værktøjslinjerVærktøjslinjer nederst på skærmen, og klik så på Menulinje.
    Show Menu 29 - Win Show Menu 29 - Lin toolbars-dropdown-menu_fx55
  3. Klik på den grønne knap Afslut tilpasning.
Har du ikke brug for at se menulinjen hele tiden? Tryk på tasten Alt for midlertidigt at se de gamle menuer.
Har du brug for at se menulinjen, mens du bruger en skærmlæser? Tryk på tasterne Alt og V samtidigt, og tryk så på tasten V efterfulgt af M.

Deaktiver fuldskærmstilstand

Sådan forlades fuldskærmstilstand, så du igen kan se menulinjen.

1. Klik på menuknappen new FX menu til højre på værktøjslinjen.
  2. Klik på knappen Fuld skærm fullscreen menu button 57 .
    fullscreen menu 57
  1. Flyt markøren til toppen af skærmen for at få værktøjslinjen frem.
  2. Klik på menuknappen new FX menu til højre for værktøjslinjen, og klik så på knappen Fuldskærm.
    Fullscreen 29 Win Fullscreen 29 Lin
  • Klik på menuknappen new FX menu til højre for værktøjslinjen, og klik så på knappen Fuldskærm.
    Fullscreen 29 Mac

Firefox er ikke det aktive program

Din Mac vil altid vise menulinjen for det aktive program. Kontrollér navnet ved siden af Apple-menuen 7fbbe94f1e8c1f2d1f6ea6dd93c1901d-1266954982-393-1.png i øverste venstre hjørne af skærmen. Hvis der ikke står "Firefox", så klik et hvilket som helst sted i Firefox-vinduet for at gøre Firefox til det aktive program.

Genopret ødelagte værktøjslinjer og knapper

Hvis filen med informationer om dine værktøjslinjer er blevet ødelagt, så brug funktionen Nulstil Firefox for at gendanne de oprindelige værktøjslinjer og knapper.

Bemærk: Når du bruger funktionen nulstil, vil dine bogmærker, browserhistorik, åbne faneblade, vinduer, adgangskoder, cookies og oplysninger til autofuldførelse af webformularer blive gemt. Men dine udvidelser og temaer vil blive fjernet og dine indstillinger vil blive nulstillet. Læs mere.
  1. Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox.
    Knappen virker ikke, hvis du bruger en anden browser eller en mobil-enhed.
    • Du kan også finde knappen Nulstil Firefox øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  3. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand. Hvis du ikke kan finde knappen Nulstil Firefox i din version af Firefox, kan du i stedet foretage en manuel nulstilling ved at oprette en ny profil. Vejledning til oprettelse af en ny profil.