Vis Firefox og websteder i fuldskærm

Få en webside til at fylde hele skærmen med funktionen Fuld skærm. Det er fx smart til de meget små skærme, der findes på netbook-computere, eller til at få det meste ud af dit HDTV. Denne artikel fortæller alt, hvad du har brug for at vide om emnet.

Slå fuld skærm til

1. Klik på menuknappen FX57menu til højre på værktøjslinjen.
  2. Klik på knappen Fuld skærm fullscreen menu button 57 .
    fullscreen menu 57
  • Klik på menuknappen new FX menu til højre på værktøjslinjen, og klik så på knappen Fuld skærm.
    Fullscreen 29 Win Fullscreen 29 Mac Fullscreen 29 Lin

Når du vil afslutte fuld skærm, så klik på menuknappen FX57menu new fx menu , og klik så på knappen Fuld skærm igen.

Tastaturgenveje

Brug tastaturet til fuld skærm.

• Tastaturgenvej til at gå ind og ud af fuld skærm: Tryk på tasten F11.
    Bemærk: På nogle computere med kompakt-tastatur (såsom netbooks eller bærbare computere) skal du trykke på tasterne fn + F11.
  • Tastaturgenvej til at gå ind og ud af fuld skærm: Kommando + Skift + F