Gendan manglende eller mistede bogmærker

Hvis dine bogmærker er forsvundet, er det måske muligt at gendanne dem. Denne artikel forklarer, hvorfor dine bogmærker måske ser ud til at være forsvundet, og hvordan du får dem tilbage.

Manglende bogmærkelinje

Hvis du brugte bogmærkelinjen for hurtig adgang til dine favoritbogmærker, og den nu er forsvundet, kan det være fordi, du har slået visningen af den fra. For at få vist den igen:

• Højreklik på et tomt område af fanebladslinjen, og klik på Bogmærkelinje i genvejsmenuen.
  • Klik på Vis i menulinjen. Klik på Værktøjslinjer, og klik så på Bogmærkelinje.

Læs mere i artiklen Bogmærkelinje - Få vist dine favorit-websteder øverst i Firefox-vinduet.

Manglende Google-bogmærker

Besøg www.google.com/bookmarks, og log ind. Derfra kan du eksportere dine Google-bogmærker og importere dem i Firefox, hvis du vil. Læs mere i artiklen Google Toolbar is no longer compatible with Firefox - Here are some alternatives.

Der vises ingen bogmærker efter installation af en tilføjelse

Hvis du har genstartet Firefox efter installation af en tilføjelse, og dine bogmærker er forsvundet, kan det skyldes, at Firefox ikke lukkede ordentligt ned før genstarten. Genstart computeren for at få bogmærkerne tilbage.

Dine bogmærker er ikke til at finde, efter de blev importeret

Hvis du har importeret bogmærker fra en anden browser, findes de måske i en bestemt mappe i bogmærkemenuen. Sådan finder du de importerede bogmærker:

1. Klik på knappen Bogmærker Bookmarks button win 2 i højre side af navigationslinjen Klik på Bogmærker i menulinjen Klik på menuen Bogmærker øverst i Firefox-vinduet og klik så på Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

Klik på knappen Bogmærker Bookmarks-29 og vælg Organiser bogmærker for at åbne vinduet Bogmærker og historik.

• Afhængigt af hvilken browser du importerede fra, vil bogmærkerne kunne findes i en mappe med et specielt navn i listen med bogmærker.
    • Internet Explorer. Mappen hedder Fra Internet Explorer.
    • Opera. Mappen hedder Fra Opera.
    • Bogmærker importeret fra andre browsere følger et lignende mønster.
  • Hvis bogmærkerne var gemt i et hierarki af mapper, vil mappestrukturen være bevaret inde i mappen med det specielle navn.

Hvis du vil, kan du flytte dine importerende bogmærker til andre mapper. Læs mere i artiklen Sådan bruges bogmærker til at gemme og organisere dine favorit-websteder.

Standardbogmærkerne vises i bogmærkemappen

Dine bogmærker er knyttet til den benyttede profil. De fleste Firefox-brugere benytter kun standardprofilen. Der kan være tilfælde, hvor du ønsker at oprette en ny Firefox-profil. Når den nye profil er aktiveret, indeholder den et standardsæt af bogmærker, hvilket kan give dig et indtryk af, at du har mistet dine personlige bogmærker. Nedenstående vejledning hjælper dig med at finde ud af, om en ny profil er blevet oprettet, og hvordan du gendanner dine bogmærker fra den tidligere profil.

Find ud af, om Firefox har oprettet en ny profil

1. Gå til mappen med Firefox-profilen.
  2. Hvis der kun én profilmappe, så stop.
    Bemærk: Hver profilmappe er navngivet på følgende måde:
    xxxxxxxx.<Profilnavn>,
    hvor xxxxxxxx er en tilfældig streng på 8 tegn, og <Profilnavn> er navnet på profilen. Mappen med standardprofilen hedder xxxxxxxx.default.
  3. Hvis du har mere end én profilmappe på denne placering, har du flere profiler. Så kan det være, at Firefox har oprettet en ny profil til dig. Hvis det er tilfældet, skal du indstille Firefox til at bruge profilen, som indeholder dine gemte bogmærker. Det gør du ved at åbne Firefox' profilmanager, og så vælge den korrekte profil. Læs mere i artiklen Brug Profilmanageren til at oprette og fjerne Firefox-profiler.

Baseret på information fra Lost bookmarks (mozillaZine KB)

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQGUu